Train smart

În era informației ușor accesibile e mai greu ca niciodată să filtrezi datele relevante, și de cele mai multe ori incertitudinea cuplată cu programul încărcat nu-ți permit să planifici în avans evoluția sportivă. Scopul nostru este să te ghidăm spre a lua cele mai bune decizii atunci când vine vorba de pregătirea fizică și planul nutrițional în sportul de anduranță. Indiferent de numărul orelor pe care le ai la dispoziție sau obiectivele la care visezi, vei beneficia masiv de pe urma colaborării cu noi.

PODIUMURI SPORTIVI
0
MEDIE FTP SPORTIVI
0
CAMPIONI NAȚIONALI
0
VICTORII SPORTIVI
0

RESPECTAREA UNUI PLAN PERSONALIZAT E CEL MAI EFICIENT ȘI RAPID MOD DE A PROGRESA.

BENEFICIAZĂ DE SERVICIILE NOASTRE ACUM!

Servicii

Despre echipa

ROBERT DOBAI

Antrenor Ciclism

Poate ai dori să știi că sunt multiplu campion național (U23/elite) la mtb maraton, fost component al lotului național de mountain biking și inițiatorului proiectului The North Quest. Pasiunea pentru știința din spatele sportului de anduranță și pentru structurarea optimă a pregătirii fizice m-au determinat să caut cele mai eficiente metode pentru a maximiza rezultatele timpului petrecut în șaua bicicletei. Am creat TNQ coaching pentru a te ajuta să investești inteligent orele pe care le ai la dispoziție pentru antrenament, evitând totodată incertitudinea luării unor decizii corecte.

Ștefan Cristescu

Medic specialist diabet,nutritie si boli metabolice

Prin natura profesiei mele de medic și a dorinței personale de a avea și a promova un stil de viață sănătos, am ales să îmi petrec timpul liber în natură, îmbinând utilul cu plăcutul. Deși sunt o multime de metode pentru a dobândi un stil de viață sănătos am ajuns sa practic ciclismul, alergatul și schiul de tură deoarece îmi oferă posibilitatea de a interacționa cu diferiți oameni, amatori sau sportivi profesioniști, posibilitatea de a progresa (competiții, premii și titluri) și libertatea de a-mi personaliza și adapta antrenamentele în funcție de nevoile energetice, obiective și timp liber.