Sesiuni private

Sesiuni private

Ai vrea să ai un ghid
doar pentru tine și prietenii tăi? 

Te interesează o serie de sesiuni tehnice în urma cărora să înveți toate lucrurile de bază pentru a savura o experiență sălbatică pe bicicletă în natură? 

În cadrul ședințelor private în care instructorul e concentrat doar pe evoluția ta sau în timpul turelor concepute exact după dorințele tale – totul devine mult mai ușor și mai plăcut. Nimic nu se compară cu un costum făcut la comandă, așa cum nimic nu depășește eficiența unei lecții private sau plăcerea unei ture făcute exact în ritmul tău. Oricare ar fi dorințele tale, nu ezita să ne contactezi și îți vom concepe un pachet special doar pentru tine!

Avantajele sesiunilor private

Un grup mic de rideri se va putea concentra mai bine asupra indicațiilor instructorului, iar acesta din urmă va putea insista o perioadă mai lungă pe transmiterea informațiilor necesare evoluției fiecărui participant în parte.

O tură sau o vacanță planificată exact după dorințele grupului nu prea lasă loc de nemulțumiri. Atunci când știm exact ce vrei îți putem concepe un pachet unic iar dacă nu găsim o rețetă pentru dorințele tale – atunci îți vom comunica în cel mai sincer mod acest lucru. 

Interacțiunea directă cu ghidul în orice moment al turei sau cu instructorul oricând în timpul sesiunii duce la recalibrarea conținutului activității – chiar dacă planul inițial nu prevedea anumite opriri. Sesiunile și turele private sunt pur și simplu mai flexibile – într-un sens bun! 

În cadrul planificării turelor private și a sesiunilor tehnice tu ne poți comunica bugetul pe care îl ai la dispoziție, iar noi vom face tot posibilul să ne încadrăm și să satisfacem așteptările tale și în această privință.

Află mai multe detalii

Explorează cu noi cele mai bune trasee

Contactează-ne și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.