Kids MTB School

Școală MTB

Există puține activități care combină într-un mod original mișcarea în aer curat de munte, cu abilitățiile de echilbru, coordonare și condiție fizică. Departe de a fi un sport extrem, mountain biking-ul învață copiii și adulții să aprecieze natura și lucrurile simple dintr-o perspectivă nouă, îi invață că sportul nu înseamnă laudă de sine și vizibilitate ci muncă, perseverență și împliniri interioare.

La școala de mountain bike Skills orice copil cu o bicicletă adecvată este bine venit! Instructorii noștri îl vor iniția corect, iar sesiunile de antrenament sunt menite să învețe și să antreneze copiii până la atingerea nivelului dorit.

Într-un playground special construit pentru invățare, suntem convinși că procesul va fi unul plăcut, iar timpul petrecut la munte în compania noastră va genera experiențe și amintiri de neuitat. Inițiatorul școlii de mountain bike este Robert Dobai, unul dintre cei mai experimentați mountain biker din România, multiplu campion național, trainer RIMS, antrenor de ciclism cu o vastă experiență de predare atât copiilor, cât și adulților.

Abonament 4 săptămâni

Baia Mare
1000 lei
 • Grupe de vârstă (6-9 ani, 10-14+ ani)
 • Transport inclus
 • Poligon de inițiere începători și avansați
 • Instructori de top
 • 14 locuri/grupă/abonament

Abonament 4 săptămâni

CLUJ
1000 lei
 • Grupe de vârstă (6-9 ani, 10-14+ ani)
 • Tururi cu sesiuni de tehnica
 • Instructori de top
 • Max: 10 locuri/grupă
 •  
CLUJ

Abonament Full

Baia Mare
1900 lei
 • Grupe de vârstă (6-9 ani, 10-14+ ani)
 • Transport inclus
 • Poligon de inițiere începători și avansați
 • Instructori de top
 • 14 locuri/grupă/abonament
Nou in 2023

Nou În 2023

Clienții fideli și orice părinte de viitor mountain biker pasionat se va bucura să afle că am introdus un abonament full, valabil tot sezonul cald! Astfel timp de aproape 4 luni participarea va fi posibilă la cursurile noastre fără presiunea unui abonament care expiră, a unor perioade de absență sau incertitudinea unor probleme medicale. Și mai mult, am păstrat prețul acestui abonament identic cu cel de 12 săptămâni din sezonul trecut.

La școala de mountain bike Skills planificăm 3 competiții interne pe durata sezonului cald: Cross-country, Downhill și Micro-maraton. Participarea la fiecare competiție este gratuită pentru copiii de la Skills, dar posibilă doar cu abonament valabil (full/scurt) – câștigătorii fiind premiați la finalul sezonului pe baza clasamentului compus din fiecare probă.  

Dacă vrei să ții pasul cu cel mic, află că oferim și sesiuni private pentru adulți în urma cărora vei învăța toate lucrurile de bază, de la componentele bicicletei până la modul de abordare al traseelor tehnice de coborâre.

Ce îți oferim

GRUPE DE VÂRSTĂ

6-9 ani – 14 locuri/abo

9-14+ ani – 14 locuri/abo

Transport inclus

din Baia Mare

Metodologie unică

Dezvoltată de Robert Dobai

Instructori de top

Playground special

La munte, zona Baia Mare

Echipă

Robert
Fost campion național profesioniști maraton mountainbike, a obținut clasări între primii 15 la Bike TransAlp. Antrenor ciclism, ghid de mtb și bike fitter acreditat, Robert este și inițiatorul proiectului The North Quest și a școlii de ciclism montan pentru copii.
Elisei
Cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți mountainbikeri din România. Fost profesionist – vicecampion național la maraton și cross-country olimpic și finisher la maratoane pe etape precum Trans Germany, Zillertal Bike Challenge sau Maraton 4 Munți.
Iulia
Pasionată de MTB și de outdoor, e un spirit entuziast, fiind îndrăgostită de munte și mai ales de aventurile pe care acesta le oferă. În mijlocul naturii totul e diferit față de aglomerația din oraș, fiecare moment petrecut pe munte e extrem de valoros, timpul prinde alt contur și acolo Iulia își formează cele mai importante conexiuni. Vara și toamna e pe bicicletă și aleargă, iar iarna o găsim tot pe munte, la schi.
Agnes
Obișnuită cu natura încă de mică, Agi iubește să își petreacă timpul la munte, indiferent de sezon. Iar ce îi place și mai mult, e să fie înconjurată de copiii, fiind mereu bucuroasă și entuziastă să ofere tot ce știe generațiilor următoare, într-un mod distractiv și plăcut.
Alex
După ce a cochetat cu sportul de performanță, fiind la un moment dat chiar membru în lotul național de MTB, Alex a dobândit experiența și cunoștințele tehnice necesare pentru a iniția corect în sportul pe două roți orice pasionat aflat la început de drum.
Alexandra
Entuziasmată și cu zâmbetul pe buze, Alexandra e mereu gata de aventură la munte – dacă se poate, pe două roți. Îi place să exploreze natura și să cunoască oameni noi, iar caracterul ei prietenos și comunicativ o face potrivită pentru activitățile outdoor cu copiii.
Armand
Îl leagă o pasiune veche de sportul pe două roți, sport în care cu 15 ani în urmă își petrecea zilelele de vară alături de Robert pe potecile din jurul Băii Mari. Plăcerea de a lucra cu copiii și entuziasmul celor mici în prezența lui îl fac un membru important al echipei noastre.
Maria
E pe mountainbike de când se știe, iar la 14 ani a început să practice acest sport și la nivel competițional. Fostă campioană națională la XCO amatori, probabil cea mai curajoasă fată din echipă, abia așteaptă să le dea mai departe celor mici toate cunoștințele tehnice pe care le-a dobândit.

Parteneri

Ai chef de mai mult?

Explorează cele mai bune trasee de mtb în campurile all inclusive destinate adulților.