Kids MTB School

Școală MTB

Există puține activități care combină într-un mod original mișcarea la aer curat de munte, cu abilitățiile de echilbru, coordonare și condiție fizică. Departe de a fi un sport extrem, mountain biking-ul învață copiii și adulții să aprecieze natura și lucrurile simple dintr-o perspectivă nouă, îi invață că sportul nu înseamnă laudă de sine și vizibilitate ci muncă, perseverență și împliniri interiorare.

La școala de mountain bike, orice copil cu o bicicletă adecvată este bine venit! Instructorii noștri îl vor iniția corect, iar sesiunile de antrenament sunt menite să învețe și să antreneze copiii până la atingerea nivelului dorit.

Într-un playground special construit pentru invățare, suntem convinși că procesul va fi unul plăcut, iar timpul petrecut la munte în compania noastră va genera experiențe și amintiri de neuitat.

Abonament 5 săptămâni

10 ședințe/abonament
800 lei
  • Grupe de vârstă (6-9 ani, 10-14+ ani)
  • Transport inclus
  • Poligon de inițiere începători și avansați
  • Instructori de top
  • 15 locuri/grupă/abonament

Abonament 10 săptămâni

20 ședințe/abonament
1500 lei
  • Grupe de vârstă (6-9 ani, 10-14+ ani)
  • Transport inclus
  • Poligon de inițiere începători și avansați
  • Instructori de top
  • 15 locuri/grupă/abonament

Ce îți oferim

GRUPE DE
VÂRSTĂ

6-9 ani – 15 locuri/abo

9-14+ ani – 15 locuri/abo

Transport inclus

Metodologie unică

Instructori de top

Playground special la munte

Echipă

Robert

Fost campion național profesioniști maraton mountain bike, a obținut clasări între primii 15 la Bike TransAlp.

Antrenor ciclism, ghid de mtb și bike fitter acreditat, Robert este și inițiatorul proiectului The North Quest și a școlii de ciclism montan pentru copiii.

armand

Îl leagă o pasiune veche de sportul pe două roți, sport în care cu 15 ani în urmă își petrecea zilelele de vară alături de Robert pe potecile din jurul Băii Mari. Plăcerea de a lucra cu copiii și entuziasmul celor mici în prezența lui îl fac un membru important al echipei noastre.

alex

După ce a cochetat cu sportul de performanță, fiind la un moment dat chiar membru în lotul național de MTB, Alex a dobândit experiența și cunoștințele tehnice necesare pentru a iniția corect în sportul pe două roți orice pasionat aflat la început de drum. 

agnes

Obișnuită cu natura încă de mică, Agi iubește să își petreacă timpul la munte, indiferent de sezon. Iar ce îi place și mai mult, e să fie înconjurată de copiii, fiind mereu bucuroasă și entuziastă să ofere tot ce știe generațiilor următoare, într-un mod distractiv și plăcut.

Parteneri

Explorează cu noi cele mai bune trasee

Contactează-ne și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.