MTB Kids school

MTB Kids school

ȘCOALĂ MTB

Există puține activități care combină într-un mod original mișcarea în aer curat de munte, cu abilitățiile de echilbru, coordonare și pregătire fizică. Departe de a fi un sport extrem, mountain biking-ul învață copiii și adulții să aprecieze natura și lucrurile simple dintr-o perspectivă nouă, îi invață că sportul nu înseamnă laudă de sine și vizibilitate, ci muncă, perseverență și împliniri interioare.

La școala de mountain biking Skills orice copil indiferent de nivel este binevenit. Instructorii noștri îl vor iniția corect, iar sesiunile de antrenament sunt menite să dezvolte și să antreneze copiii până la atingerea nivelului tehnic dorit.

Într-un playground special construit de noi pentru invățare, suntem convinși că procesul va fi unul plăcut, iar timpul petrecut la munte între brazi în compania noastră va genera experiențe și amintiri de neuitat. Inițiatorul & coordonatorul școlii de mountain bike este Robert Dobai, unul dintre cei mai experimentați ciliști montani din România, multiplu campion național, trainer RIMS, antrenor de ciclism cu o vastă experiență de predare atât copiilor, cât și adulților.

Fiecare grupă pedalează de două ori pe săptămână începând cu data de 20 mai și până în 5 septembrie, iar abonamentul full este de departe cea mai bună modalitate de a petrece tot sezonul de mountain biking cu noi (16 săptămâni x 2 ședințe/săptămână).

Ce îți oferim

GRUPE DE VÂRSTĂ

6-9 ani – 14 locuri/grupă

9-14+ ani – 14 locuri/grupă

Transport inclus

din Baia Mare

Metodologie unică

Dezvoltată de Robert Dobai

Instructori de top

Playground special

La munte, zona Baia Mare

Abonament 4 săptămâni

Baia Mare
1000 lei
 • 2 ședințe pe săptamână,
  Luni+Miercuri sau Marți+Joi
 • Grupe de vârstă (6-9 ani, 10-14+ ani)
 • Transport inclus
 • Poligon de inițiere începători și avansați
 • Instructori de top
 • 14 locuri/grupă/abonament

Abonament 4 săptămâni

CLUJ
1000 lei
 • 2 ședințe pe săptamână,
  Luni+Miercuri sau Marți+Joi
 • Grupe de vârstă (6-9 ani, 10-14+ ani)
 • Tururi cu sesiuni de tehnica
 • Instructori de top
 • Max: 10 locuri/grupă
 •  
CLUJ

Abonament 10 ședințe

valabil tot sezonul
1500 lei
 • 2 ședințe pe săptamână,
  Luni+Miercuri sau Marți+Joi
 • Grupe de vârstă (6-9 ani, 10-14+ ani)
 • Tururi cu sesiuni de tehnica
 • Instructori de top
 • Max: 10 locuri/grupă
 •  

Abonament
Full

Baia Mare
2200 lei
 • 2 ședințe pe săptamână,
  Luni+Miercuri sau Marți+Joi
 • Grupe de vârstă (6-9 ani, 10-14+ ani)
 • Transport inclus
 • Poligon de inițiere începători și avansați
 • Instructori de top
 • 14 locuri/grupă/abonament

DATE DESPRE PĂRINTE


DATE DESPRE COPIL

NOU ÎN 2024

Clienții fideli și orice părinte de viitor mountain biker pasionat se va bucura să afle că are posibilitatea să închirieze (la un super preț) un mtb nou pentru toată durata sezonului. În acest fel încercăm să dăm ocazia mai multor copii să intre în lumea sportului pe două roți.

Am păstrat prețul abonamentului full din 2023 și mai mult, am introdus un abonament nou care conține 10 ședințe valabile tot sezonul! În acest fel nu contează dacă pleci în vacanță sau ai și alt tip de activități planificate pe perioada sezonului de mountain biking.

Pentru copiii cu tehnică mai bună pregătim o zonă special dedicată învățării săriturilor și trickurilor prin utilizarea unui Air Bag Landing (o pernă de aer care preia și cele mai nereușite încercări). Astfel creăm un mediu controlat și mult mai prietenos pentru aspirațiile riderilor avansați.

Echipă

Maria
E pe mountainbike de când se știe, iar la 14 ani a început să practice acest sport și la nivel competițional. Fostă campioană națională la XCO amatori, probabil cea mai curajoasă fată din echipă, abia așteaptă să le dea mai departe celor mici toate cunoștințele tehnice pe care le-a dobândit.
Armand
Îl leagă o pasiune veche de sportul pe două roți, sport în care cu 15 ani în urmă își petrecea zilelele de vară alături de Robert pe potecile din jurul Băii Mari. Plăcerea de a lucra cu copiii și entuziasmul celor mici în prezența lui îl fac un membru important al echipei noastre.
Alexandra
Entuziasmată și cu zâmbetul pe buze, Alexandra e mereu gata de aventură la munte – dacă se poate, pe două roți. Îi place să exploreze natura și să cunoască oameni noi, iar caracterul ei prietenos și comunicativ o face potrivită pentru activitățile outdoor cu copiii.
Alex
După ce a cochetat cu sportul de performanță, fiind la un moment dat chiar membru în lotul național de MTB, Alex a dobândit experiența și cunoștințele tehnice necesare pentru a iniția corect în sportul pe două roți orice pasionat aflat la început de drum.
Agnes
Obișnuită cu natura încă de mică, Agi iubește să își petreacă timpul la munte, indiferent de sezon. Iar ce îi place și mai mult, e să fie înconjurată de copiii, fiind mereu bucuroasă și entuziastă să ofere tot ce știe generațiilor următoare, într-un mod distractiv și plăcut.
Iulia
Pasionată de MTB și de outdoor, e un spirit entuziast, fiind îndrăgostită de munte și mai ales de aventurile pe care acesta le oferă. În mijlocul naturii totul e diferit față de aglomerația din oraș, fiecare moment petrecut pe munte e extrem de valoros, timpul prinde alt contur și acolo Iulia își formează cele mai importante conexiuni. Vara și toamna e pe bicicletă și aleargă, iar iarna o găsim tot pe munte, la schi.
Elisei
Cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți mountainbikeri din România. Fost profesionist – vicecampion național la maraton și cross-country olimpic și finisher la maratoane pe etape precum Trans Germany, Zillertal Bike Challenge sau Maraton 4 Munți.
Robert
Fost campion național profesioniști maraton mountainbike, a obținut clasări între primii 15 la Bike TransAlp. Antrenor ciclism, ghid de mtb și bike fitter acreditat, Robert este și inițiatorul proiectului The North Quest și a școlii de ciclism montan pentru copii.

Ai chef de mai mult?

Explorează cele mai bune trasee de mtb în campurile all inclusive destinate adulților.