Despre echipa

Echipa TNQ Coaching e compusă din Robert Dobai și Ștefan Cristescu, împreună vor lua cele mai bune decizii în ceea ce privește pregătirea ta fizică și planul nutrițional adecvat. Robert este multiplu campion național la mountain biking (U23 și Elite), fost component al lotului național de mtb, un adevărat pasionat de pregătirea fizică în sportul de anduranță și inițiatorul serviciilor TNQ Coaching. Ștefan Cristescu este medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, fiind totodată un ciclist amator de top cu o experiență competitivă de peste 10 ani. Combinația dintre cunoștințele de specialitate acumulate și experiența sportivă de succes ale lui Robert și Ștefan sunt repere solide care stau la baza serviciilor TNQ Coaching. Beneficiază și tu de experiența noastră alegând un program de coaching adecvat și fă cel mai important pas spre podium!

ROBERT DOBAI

Antrenor Ciclism

Poate ai dori să știi că sunt multiplu campion național (U23/elite) la mtb maraton, fost component al lotului național de mountain biking și inițiatorului proiectului The North Quest. Pasiunea pentru știința din spatele sportului de anduranță și pentru structurarea optimă a pregătirii fizice m-au determinat să caut cele mai eficiente metode pentru a maximiza rezultatele timpului petrecut în șaua bicicletei. Am creat TNQ coaching pentru te ajuta să investești inteligent orele pe care le ai la dispoziție pentru antrenamnet, evitând totodata incertitudinea luării unor decizii corecte.

Ștefan Cristescu

Medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice

Prin natura profesiei mele de medic și a dorinței personale de a avea și a promova un stil de viață sănătos, am ales să îmi petrec timpul liber în natură, îmbinând utilul cu plăcutul. Deși sunt o multime de metode pentru a dobândi un stil de viață sănătos am ajuns sa practic ciclismul, alergatul și schiul de tură deoarece îmi oferă posibilitatea de a interacționa cu diferiți oameni, amatori sau sportivi profesioniști, posibilitatea de a progresa (competiții, premii și titluri) și libertatea de a-mi personaliza și adapta antrenamentele în funcție de nevoile energetice, obiective și timp liber.

NIMIC NU TE VA AJUTA SĂ PROGRESEZI PRECUM UN PLAN DE ANTRENAMENT personalizat.

BENEFICIAZĂ DE SERVICIILE NOASTRE ACUM!