Viscri MTB Camp 2023

Preț

1550
Lei

Skills

Când?

31.08 – 03.09 2023

Localizare

Campurile noastre de mountain biking nu mai necesită nicio prezentare și chiar dacă în sezonul 2023 pedalăm mai mult prin Alpi decât în România, pentru finalul lunii august îți pregătim trei zile de calitate la Bunești în județul Brașov.

Potecile speciale de mountain biking ce leagă satele transilvănene de la sud de Sighișoara vor fi locul de joacă perfect pentru camperii The North Quest prezenți la singurul MTB Camp al nostru din România în 2023.

Viscri MTB Camp

La Viscri MTB Camp îți pregătim în prima zi o sesiune de skills la base camp și una pe dealurile din zonă în care vei recapitula elementele de tehnică esențiale. A doua zi e dedicată unei ture epice cu un picnic la marginea potecii, iar cea de-a treia zi va fi despre relaxare și o mică întrecere marca TNQ. Pe lângă MTB te vei bucura și de o experiență autentic transilvăneană într-un cadru în care timpul parcă stă în loc. Ce te așteaptă la Viscri:

 • Dedicat tuturor nivelurilor de pregătire
 • Ședințe tehnice în poligon și în teren pentru a recapitula elementele/însuși abilitățile tehnice specifice
 • Trasee variate, alese în funcție de nivelul participanților
 • Cazare într-un cadru rural autentic
 • Ședințe tehnice
 • Mini-concurs

DESCRIERE

Singurul camp marca TNQ din România are loc anul acesta în centrul Transilvaniei, la Bunești în județul Brașov. Explorând potecile pietruite ce leagă satele săsești din zona Sighișoarei, vom avea parte de cadrul perfect pentru a lăsa toate grijile deoparte și a ne bucura de frumusețea datului pe bicicletă.

Activitățile vor fi variate atât pe bicicletă cât și pe lângă ea. Vom avea o zi de skills în care prin exerciții specifice, efectuate în poligon dar și pe poteci, vom duce încrederea pe bicicletă la un nivel superior. Zilele de sâmbătă și duminică vor fi dedicate unor ture mai lungi, ocazie cu care vom descoperi cât mai multe din secretele zonei.

Campul va fi presărat și cu activități surpriză care vor oferi o imersiune completă în viața satului săsesc.

CAZARE

Situată în inima Transilvaniei, în pitorescul sat Bunești din județul Brașov, Casa de oaspeți Bike Check Inn este acel loc de poveste care te surprinde atunci când îi treci pragul, iar noi l-am ales întocmai pentru a completa în cel mai plăcut mod cu putință experiența acestui camp.

Cu o combinație echilibrată de vechi și nou, te vei bucura de tot confortul unei cazări moderne, însă întru-un decor unic, amenajat în stil tradițional transilvănean. Mâncarea va fi de asemenea tradițională, iar rețetele specifice zonei, ingrediente locale și iscusința bucatarilor din sat vor face din fiecare masă o experiență specială.

ITINERAR

ziua 1. SOSIREA

Joi seara e timpul să ne vedem în Bunești, județul Brașov la Bike Chech Inn și să descoperim ceea ce ți-am pregătit pentru următoarele zile. .

ziua 2. SKILLS DAY

Așa cum te-am obișnuit în prima zi vom începe cu o recapitulare – poate chiar și cu învățarea – unor element de bază pentru a stăpâni corect bicicleta. Într-un poligon vei exersa toate elementele necesare pentru a parcurge în siguranță potecile din împrejurimi. Odată ce am stabilit că tehnica este ok, vom pleca mai departe pe biciclete pentru a parcurge o serie de drumuri forestiere si poteci speciale pentru MTB unde să exersăm abilitățile repetate în poligon. Întorși la cazare vom avea parte de o prezentare care va aborda o serie de hot topics pentru orice mountain biker pasionat.

ziua 3. TRAILS. TRAILS. TRAILS.

Ziua de sâmbătă e dedicată parcurgerii unui traseu lung pe potecile din zonă. Accentul va cădea bineînțeles pe distracție dar și pe pedalat – cina anunțându-se prea apetisantă pentru a nu fi savurată deplin.

Seara se va încheia cu o prezentare specifică (sperăm noi și folositoare) – ca să intre desertul la locul potrivit 🙂

ziua 4. RACE AND RELAX

Un mic concurs nu a omorît pe nimeni vreodată! Așa că în ultima zi vom scoate lerul din noi, dar promitem că ne vom și relaxa la piscina de la cazare! (daca ne permite vremea)

Programul campului se încheie cu un check-out care trebuie făcut până în jurul orei 17:00!

TNQ MOUNTAIN BIKE CAMPS. JOIN OUR QUEST!

ÎNSCRIE-TE ACUM,

SAU VEI FI CU UN AN MAI ÎN VÂRSTĂ ATUNCI CÂND O VEI FACE!

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 500 LEI/pachet. Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

The North Quest S.R.L
BRD
RO63BRDE250SV82529032500

Până pe data de 25 august 2023.

Locurile sunt limitate și se ocupă repede!

Viscri MTB Camp 2023

31.08 - 03.09 2023
1550 Lei
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

testimoniale