Trails of Joy 2023

Preț

1130
EUR

Skills

Când?

23.09 – 30.09 2023

Localizare

Când sezonul de mtb din România se apropie de final – cel din Toscana de abia începe. La malul mării, într-o regiune deluroasă dominată de viță de vie, livezi de măslini și orășele fortificate zace un labirint de poteci construit de Trail Brothers atât de bine încât a găzduit și o etapă de Enduro World Series cu câteva sezoane în urmă. În Toscana am găsit rețeta ideală pentru orice mountain biker cu aptitudini tehnice bune, dar și pentru un pasionat mai puțin priceput- aflat în căutare de poteci, mâncare de calitate și vinuri alese – Trails of Joy.

TRAILS OF JOY

Între 23 și 30 septembrie 2023 ne întoarcem în Toscana pentru aIII-a ediție Trails of Joy. Te așteaptă 6 zile de mountain biking, poteci cu mult flow, delicatese culinare regionale, valurile mării și acel aer mediteranean care-ți face viața și mai bună.

Pentru 2023 ți-am pregătit mai multe noutăți. Astfel te așteaptă o zi epică pe faimoasa insulă Elba și încă două regiuni noi pe care nu le-am parcurs la edițiile precedente. La fel ca în 2022 ți-am pregătit 6 zile de mountain biking pe poteci de top – însă la Trails of Joy accentul pică în egală măsură pe o experiență culinară completă – relaxare la plajă sau la infinity pool-ul de la cazare.

Chiar dacă am înlocuit o parte din zilele deja clasice de mountain biking cu zone noi, ghizii noștri nu vor rata ocazia să te ducă pe mult îndrăgitele Canyon Trail, Benedetto, El Nino sau Prison Break.

Nu ești foarte tehnic? Și la ediția aceasta vom avea un program paralel cu cel clasic, pentru o grupă compusă din rideri mai puțin tehnici și pregătiți fizic care va aborda trasee mai facile cu multe opriri de relaxare pe parcurs.

DESCRIERE

RIDING – Zona Maremma e renumită pentru trailuri destul de tehnice, dar cu mult flow pe dealurile împădurite din vecinătatea mării Tireniene – cu plaje lipsite de aglomerație și priveliști spectaculoase spre insula Elba. În fiecare zi vom parcurge cel puțin trei trailuri cu denumiri sugestive – pe unele dintre ele suntem siguri că vei dori să le repeți de mai multe ori. Partea pozitivă – adică urcatul la deal va fi mai ușor decât cel cu care te-am obișnuit în Alpi, urcările având maxim 4-500 m diferență de nivel!

În 2023 vom păstra grupa de rideri cu un program mult mai relaxat pe trasee mai scurte și fără prea multe elemente tehnice. Această grupă este pentru tine dacă îți place să pedalezi, dar în egală măsură relaxarea, plajele și peisajele reprezintă un factor important. 25-45 de km/zi pe drumuri facile între dealurile din Toscana vor îndulci cu siguranță momentele de relaxare ulterioare!

TRANSPORT

La Trails of Joy îți oferim posibilitatea să fii luat din aeroport de la Roma – de unde în aproximativ 2.30 ore sosești în apropierea orașului Scarlino in zona Maremma, base campul pentru săptămâna din Toscana. Poți zbura la Roma sâmbătă 23 septembrie din mai multe aeroporturi din România (ex. București sau Cluj )! Bineînțeles poți să sosești cu mașina personală sau în orice altă modalitate îți dorești.

De asemenea îți oferim și posibilitatea să ne trimiți anticipat bicicleta (prin curier rapid) pentru a fi dusă din România la camp și înapoi.

POSIBILITĂȚI DE TRANSFER:

· transfer de la aeroport (cu sau fără transportul bicicletei din România) – 175
· doar transportul bicicletei din România și înapoi – 100€

Atenție: greutate maximă a cutiei 45 kg – dimensiunile maxime admise sunt: 100 cm înălțime  – 35 cm lățime – 180 cm lungime

*Cutia împreuna cu serviciul de ambalare pot fi achiziționate de la Bikeshop Baia Mare (pentru clienții din B.M.) pe bd. Traian nr 19 (costul este de 100 lei – se achită la magazin).

CAZARE + MESE

Pentru campul din Toscana am ales o cazare care redă perfect spiritul și specificul zonei. Un mic complex de căsuțe între dealuri în stil toscan, fiecare având câte două apartamente cu camere duble și triple, un living spațios și acces direct la curtea cu piscină. Și pentru că suntem în Toscana, piscina e un infinity pool tipic pentru zona asta – un loc la care cu siguranță îți va fugi gândul în timpul turelor călduroase pe bicicletă.

În Toscana vom acorda o atenție sporită cinelor – așa încât vei face un mic tur al restaurantelor din zona (patru locații diferite), iar într-una dintre seri vei avea parte și de o degustare de vinuri regionale!

Dacă ai fost la ediția precedentă, află că vom schimba o parte din restaurantele la care ai cinat și de asemenea am regândit micul dejun!

ITINERAR

23 SEPTEMBRIE

Pick up aeroport Roma (ora diferă în funcție de zborul cu care sosești) – transport la base camp (durata 2:30 ore)

În funcție de ora de sosire la base camp (care poate varia) în seara aceasta vom comanda Pizza la cazare!

24 SEPTEMBRIE - 29 SEPTEMBRIE

8:45 – mic dejun
10:30 – plecare în tură
12:30 – pitstop de snack pe traseu – baie la plajă
15:00 – sosire din tură
16:00 – bikewash, bere, relaxare
17:30 – plecare spre cină
18:30 – cină tematică
20:00 – program liber

26 SAU 27 SEPTEMBRIE

7:15 – mic dejun/sandwich
8:15  – pornire spre port pentru a lua feribotul spre Elba
10:30 – Sosire pe Elba
11:00 – Plecare in traseu
16:00-17:00 – Intoarcere
18:00 – Cina
19:45 – Retur de pe Elba
20:45 – Sosire Piombino
22:00 – Sosire Cazare

Atenție! Costul deplasării cu feribotul pe Elba și înapoi nu este inclus! (aprox 30-45 euro in total)

30 SEPTEMBRIE

8:00 – Mic dejun
9:00 – Plecare spre Roma – shuttle spre aeroport (pentru zborul de Cluj – zbor la ora 14:00)

TNQ MOUNTAIN BIKE CAMPS. JOIN OUR QUEST!

ÎNSCRIE-TE ACUM,

SAU VEI FI CU UN AN MAI ÎN VÂRSTĂ ATUNCI CÂND O VEI FACE!

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 300 euro (la cursul BNR +2%) în lei în termen de 48 de ore. Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

S.C. THE NORTH QUEST S.R.L
BRD
RO63BRDE250SV82529032500

Până pe data de 1 septembrie 2023 .

Atenție! Costul transportului se achită separat (cash) și nu în contul de mai sus.

Atenție! Costul deplasării cu feribotul pe Elba nu este inclus (aprox. 30-45 eur/persoană).

Trails of Joy 2023

23.09 - 30.09 2023
1130 EUR
  • Cazare în cameră dublă sau triplă în apartamente de top
  • Mic dejun inclusă și cină la restaurante cu specific regional
  • Degustare vin + cină specială
  • Pachet de înscriere (tricou + accesorii)
  • 6 ture de mtb ghidate cu cea mai bună selecție de trasee din zonă
  • Set poze profi (40) de la eveniment
  • Ședințe tehnice
  •  
  •  
  •  
maxim 24 locuri

testimoniale