Finale Destination 2024

Preț

1200
Euro

Skills

Când?

25.05 – 01.06.2024

Localizare

Finale Destination

Între 26 mai și 2 iunie 2024 punem pe harta TNQ un nou spot cel puțin la fel de emblematic precum cele din trecut: Finale Ligure. Denumit și „Whistlerul Europei”, Finale Ligure are toate ingredientele pentru a fi pe meniul nostru: altitudini de peste 1400 m, poteci tehnice și lungi, urcări interminabile și câteva finaluri epice pe malul mării.

La „Finale Destination” ți-am pregătit 6 zile de mountain biking, iar pentru prima dată în istoria noastră de 10 ani vom începe aproape fiecare zi cu un shuttle (transport motorizat) de la cota zero la cota 1000. Nu ne îndoim de capacitățile tale fizice, dar avem prea multe coborâri epice pentru a pierde vremea din start pe urcare. Asta nu înseamnă că după prima coborâre nu trebuie să ajungi înapoi în vârf :)!

Ai o tehnică bună și îți plac coborârile? Acest camp este cu siguranță pentru tine și o să-ți facă plăcere să cunoști un Roller coaster, Isallo,  coborârile de la baza NATO sau un flowy Crestino pe final de zi.

 

Descriere

Finale Ligure este renumit pentru coborârile lungi și tehnice, fiind terenul de joacă predilect pentru orice rider ambiționat cu o bicicletă de enduro. La acest camp este obligatoriu să ai un full suspension cu minim 130 mm cursă a suspensiilor, anvelope tubeless cu protecție anti-pană.

Aproape fiecare zi va începe cu un shuttle de lângă hotel până la cota 1000, astfel încât punctul de plecare în traseu va fi deja pe munte. În acest fel traseele vor avea aproape 1000 m diferență de nivel negativă (pe coborâre) în plus față de cea pozitivă. Dar nu îți și deschide o bere! Ți-am pregătit cel puțin 1200-1500 m de pedalat/zi, dacă îi faci asistați de ebike sau nu este decizia ta! La acest camp vom avea două grupe, una cu coborâri mai tehnice și a două cu o abordare ceva mai puțin tehnică – însă nu te lăsa păcălit – Finale Ligure NU este o zonă pentru începători!

Transport

La Finale Destination îți oferim posibilitatea să fii luat de la aeroportul din Nisa de unde în aproximativ 120 km (90-120 min) vei ajunge la baza noastră din Finale Ligure. Poți zbura la Nisa sâmbătă seara (25 mai) din Cluj cu Wizz Air și te poți întoarce sâmbătă (1 iunie). Bineînțeles ai oricum posibilitatea să sosești cu mașina personală sau în orice altă modalitate dorești.

POSIBILITĂȚI DE TRANSFER:

 • transfer de la aeroport (Nisa) cu sau fără transportul bicicletei din România: 175 euro (aici îți putem transporta bicicleta tur-retur din Ro)
 • doar transportul bicicletei din România și înapoi (100 euro)

 

Atenție! Greutatea maximă a cutiei 40 kg – dimensiunile maxime admise sunt 85 cm înălțime – 32 cm lățime – 165 cm lungime!

Cazare + Mese

Dacă ai fost la campurile noastre în trecut, știi că suntem ușor pretențioși când vine vorba de cazări, iar în zona Finale am găsit cu greu un base camp adecvat cu condiții identice pentru toți participanții. La campul din Finale Ligure am ales un mic hotel aflat în centrul orașului cu parcare privată și cu acces rapid la toate facilitățile din zonă. Așa cum te-am obișnuit am rezervat integral toată cazarea, însă vom avea disponibile maxim 20 de locuri – ceva mai puține decât la campurile din Toscana sau din Alpi.

Fiecare participant va avea la dispoziție o cameră dublă cu duș, wc + WiFi pe care o va împărți cu un alt prieten participant. Micul dejun se va servi direct la cazare și este oferit de gazdele noastre!

Pentru că toate campurile TNQ NU sunt doar despre pedalat, la cină vom face un mic tur al restaurantelor pentru a gusta din ceea ce ne poate oferi zona!

Itinerar

25 mai

Pick-up la aeroportul din Nisa. Zborul de Cluj sosește seara în jurul orei 23:00, prin urmare pick-up va fi imediat după ora de sosire anunțată.

 

26 mai - 31 mai

9:00 – mic dejun

10:30 – shuttle din Finale Ligure/plecare direct în traseu (ziua 4)

11:15 – plecare în traseu

15-16:00 – sosire din traseu

16:00 – bike wash – „debriefing”

18:00 – plecare spre cină

1 iunie

9:00 – mic dejun

9:30-12:30 – program liber

13:00 – transport retur către aerport

22:45 – Zborul din Nisa către Cluj Napoca

4 iunie – preluare biciclete din România/trimitere prin curier la adresele indicate

It's never too late to start having fun. Join our quest!

Înscrie-te acum sau vei fi cu un an mai în vârstă atunci când o vei face!

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 300 euro (la cursul BNR +2%) în lei în termen de 48 de ore. Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

S.C. THE NORTH QUEST S.R.L
BRD
RO63BRDE250SV82529032500

Până pe data de 1 mai 2024 .

Atenție! Costul transportului se achită separat (cash) și nu în contul de mai sus.

Atenție! Costul transportului (shuttle) pe munte se achită la fața locului (aprox. 7.5-15 euro/zi).

Finale Destination 2024

25.05 - 01.06.2024
1200 Euro
 • Cazare în cameră dublă la hotel cu baie în cameră
 • Mic dejun și cine la restaurante incluse (7 x cină, 6 x mic dejun)
 • 6 zile ghidate full-day pe o selecție epică de trasee marca TNQ
 • Pachet de înscriere (item TNQ + accesorii)
 • Set de poze profesionale de la eveniment (a nu se confunda cu cele personale!)
 • Ședințe tehnice/prezentări la proiector
 • Transport opțional (selectare in formular)
 •  
 •  
 •  
Max. 20 participanți

testimoniale