Perioada: Aprilie – Octombrie

[tabby title=”Descriere”]
Te afli deja într-una dintre regiunile în care operăm? Nu mai pierde vremea și contactează-ne pentru a putea exploata la maxim timpul petrecut aici. Ghizii noștri te vor conduce cu siguranță pe cele mai bune trasee din zonă, pe care le-am conceput după ani mulți de explorări și aventuri memorabile. Și pentru că nicio hartă nu te va îndruma precum un ghid experimentat, nu rata ocazia de a trăi o experiență cu adevărat completă în locurile ferite de privirile marei mase de turiști, care cu siguranță nu apar pe vreun pliant.

Nu te atrag neapărat traseele de mountain biking spectaculoase? Preferi să vizitezi obiectivele turistice și să te relaxezi între timp? Nicio problemă. Împreună putem stabili cel mai potrivit itinerariu pentru a-ți satisface dorințele, indiferent că e vorba de trasee de mountain biking, biserici de lemn sau delicii culinare regionale, cu condiția să folosim bicicletele.

[tabby title=”Zona în care pedalăm”]
Putem explora impreuna urmatoarele zone:

[tabbyending]

Explorează cu noi cele mai bune trasee

Contactează-ne și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Ai nevoie de un mountain bike, un ebike sau de o cursieră?

Spune-ne ce-ți dorești și vom face tot posibilul să-ți îndeplinim dorințele în materie de echipament!

[cta-modal button=”Scrie-ne”]
[contact-form-7 id=”381″ title=”Form Inchiriaza un Ghid”]
[/cta-modal]

Prețuri începând de la 150lei/zi/persoană.
*Deoarece prețurile diferă în funcție de regiunea pe care dorești să o explorezi, de mărimea grupului și de numărul de zile nu ezita să ne contactezi și-ți vom trimite o ofertă personalizată.