[masterslider id=”6″]

Descriere


Hero Route-ul te va duce înapoi în timp, pentru a experimenta mountain biking-ul prin unele dintre cele mai spectaculoase zone din Carpați.

Vei intra într-o lume în care civilizația modernă încă nu și-a pus pe deplin amprenta, o lume dominată de sălbăticia munților, a peisajelor care-ți taie respirația și mai ales a zonelor înțesate cu poteci și cărări ideale pentru mountain biking.

Tabăra de bază și implicit punctul nostru de plecare va fi localizat în apropierea orașului Borșa, situat între cele două masive muntoase care formează Parcul Natural Munții Maramureșului pe de o parte și Parcul Național Munții Rodnei pe de altă parte. Câteva din traseele propuse vor debuta și se vor finaliza chiar în curtea locului de cazare, pe când altele vor începe puțin mai departe – pentru a cuprinde o zonă cât mai vastă în timpul scurt petrecut aici. Aventura noastră ne va duce pe urcări lungi și solicitante, pe drumuri forestiere spectaculoase, cărări bine definite și poteci sălbatice presărate cu elemente tehnice, toate într-un cadru natural impozant și aparte.

Munții ascund o istorie bogată, o mare parte din drumurile forestiere își trag originile din perioada de la începutul secolului 20, atunci când acestea au fost construite să deservească trupele de soldați angrenați în lupta din timpul celor două războaie mondiale. De asemenea, reminiscențele trecutului minier ale orașului Borșa pot fi descoperite în părți extinse din Munții Maramureșului , acolo unde natura câștigă într-un ritm lent dar sigur războiul cu infrastructura impozantă compusă din drumuri, tuneluri și structuri de beton care odinioară făcea posibilă exploatarea resurselor minerale. Rețeau de drumuri care cândva deservea personalul din mine sau deplasarea soldaților pe front e ideală pentru a fi explorată, atât în urcare, cât și în coborâre pe mountain bike. Încărcătura istorică și spectaculozitatea peisajului asigură o experiență de neuitat în spatele ghidonului.

Apogeul aventurii va fi ocazionat cel mai probabil de coborârile pe potecile și drumurile profund degradate care spintecă pajiștile alpine ale versanților ce alcătuiesc Munții Rodnei.Vei avea parte de o experiență cu adevărat unică, prilejuită de culisele naturale impozante, de încărcătura istorică a zonei, de traseele solicitante fizic, variate și mai ales spectaculoase, și poate cu puțin noroc, de întălnirea unor animale sălbatice în mediul lor natural protejat.

Dacă oferta noastră pare atractivă, însă nu ești convins că poți face față programului prestabilit, află cu nu ai niciun motiv de îngrijorare. Suntem foarte flexibili și putem adapta programul și traseele atât înainte de sosirea ta, cât și în timpul aventurii. Acest lucru presupune că vei putea alege să parcurgi doar secțiuni din traseele propuse inițial sau vei putea alege trasee alternative care îți par mai atractive.

Itinerar


Cum va decurge aventura ta:

Servicii incluse

Hero Route-ul poate fi rezervat în două modalități diferite:

1. Pachetul Full

  • În funcție de mărimea grupului unul sau doi ghizi de mountain bike cu o pregătire fizică impecabilă, o tehnică solidă și care cunosc perfect zonele parcurse. Ei îți vor putea oferi de asemenea sfaturi tehnice precum și sfaturi privind dozarea efortului în timpul ieșirilor
  • 6 nopți de cazare la pensiuni sau hotel-uri (în funcție de disponibilitatea locurilor de cazare și de dorința preexprimată)
  • Mic dejun tradițional cu specific culinar regional și cină (6 x mic dejun, 6 x cină)
  • Mic pachet de întâmpinare plus un păhărel obligatoriu de țuică
  • Transport de la aeroport/gară până la cazare și înapoi la finalul șederii, transportul ocazional de la cazare până la punctul de plecare al traseului și înapoi
  • Prezentarea traseului pe care-l vom parcurge în ziua următoare
  • Sfaturi tehnice, sfaturi referitoare la antrenament și alimentație în cadrul prezentărilor

2. Pachetul Ghid pentru Hero Route

  • În funcție de mărimea grupului, unul sau doi ghizi de mountain bike cu o pregătire fizică impecabilă, o tehnică solidă și care cunosc perfect zonele parcurse. Ei îți vor putea oferi de asemenea sfaturi tehnice precum și sfaturi privind dozarea efortului în timpul ieșirilor;

Acest pachet nu conține cazarea cu demipensiune, transportul și nici prezentările fiecărei etape în parte sau a prezentarilor legate de antrenament/tehnică/alimentație.

Te mai gândești?

Contactează-ne și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Ai nevoie de un mountain bike, un ebike sau de o cursieră?

Spune-ne ce-ți dorești și vom face tot posibilul să-ți îndeplinim dorințele în materie de echipament!

[cta-modal button=”Scrie-ne”]

[contact-form-7 id=”491″ title=”Form Experiente: Hero”]

[/cta-modal]