Ore, zile , săptămâni, luni întregi le-am petrecut urcând, coborând, împingând, trăgând, împiedicând, transpirând. Ele continuă și în prezent. Fiecare drum, fiecare cărare, fiecare uliță, fiecare albie de râu care ne-au atras atenția le-am explorat. De cele mai multe ori lucrurile nu se legau, nu erau ce ne-am așteptat sau nu oferea senzațiile pe care le căutam. Efortul acesta l-am depus și-l depunem în continuare pentru a identifica și a selecționa acele elemente pe care le considerăm indispensabile unei experiențe complete. Acum să nu-ți imaginezi că pe parcurs nu ne distrăm. De regulă și prea bine!

Odată selectate, împachetăm toate astea într-un format cât mai atractiv și cuprinzător. Așa se nasc în concret traseele, programele și pachetele noastre. Oferta se întinde de la ture de jumătate de zi, la camp-uri pe durata mai multor zile care îmbină mountain biking-ul, sfaturile referitoare la tehnică, și reguli de bază ale pregătirii fizice cu peisajele montane, cu imagina satului tradițional sau cu obiceiurile locale.


Inchiriaza un Ghid

Închiriază un Ghid


Aventuri All Inclusive

Aventuri All Inclusive


MTB Camps

MTB Camps

 

Pentru cei mai experimentați dintre voi, ne propunem să vă oferim o experiență asemănătoare competițiilor de mountain biking pe etape, minus constrângerile specifice, fără stresul ocazionat de logistica adiacentă, fără efortul de proiectarea și structurare a traseului într-o regiune străină în cazul abordării pe cont propriu.

Pedalând din greu pe urcări și navigând în viteză pe coborările din traseele propuse de noi, vei realiza că simți cu adevărat ce are de oferit zona. În acest fel vei savura o perspectivă aparte, cuprinzătoare și vei accesa zone care rămân ferite de privirile marii majorități a turiștilor și a pasionaților de mtb.

Ne-am dori ca tu să exploatezi la maxim timpul petrecut împreună cu noi. Din acest motiv am încercat să reunim cele mai atractive drumuri și cărări potrivite pentru mountain biking dintr-o anumită regiune, fără să eliminăm acele obiective turistice tradiționale care joacă un rol important în experiența finală.

Ce îți oferim în concret? O experiență diferită. Cum anume vrei să trăiești experința respectivă, depinde numai de tine. Ți-am pregătit o serie de pachete și evenimente care adresează diferite dorințe. Încercăm ca pe viitor să ne diversificăm oferta, atât în ceea ce privește destinațiile, cât și în ceea ce privește preferințele voastre în materie de mountain biking.