Se poate să ai o idee clară pentru ceea ce îți dorești și ceea ce te atrage. S-ar putea la fel de bine ca lucrurile să nu stea așa. Indiferent, noi ne dorim ca tu să poți stabili cu ușurință dacă te regăsești în oferta noastră. Nu încercăm să atragem pe oricine. N-am fi noi dacă am face asta și știm cu certitudine ce ne dorim.

Fundația pe care construim orice pachet e simplă și se bazează pe pasiunea pentru mountain biking. Ca urmare, dacă îți place mountain biking-ul mult și pe deasupra ești pasionat de provocările pe care ți le poate oferi natura încă neexplorată, atunci te-am avut cu siguranță în vizor. Toate ofertele noastre gravitează în jurul mountain biking-ului și pun în prim plan parcurgea unor trasee variate, care sunt atractive pentru diferite nivele de pregătire.

Anumite pachete pun un accent ridicat pe completarea experienței în spatele ghidonului prin contactul cu tradițiile, cu obiceiurile culinare, cu oamenii locului, cu activitățile lor și cu stilul de viață local. Altele sunt mai apropiate de abordarea noastră preferată și implică mountain biking din plin, efort fizic răsplătit cu coborâri tehnice și variate, peisaje sălbatice spectaculoase, regiuni retrase și aventuri memorabile. Indiferent pe care le-ai alege, serile petrecute în jurul focului cu muzică de calitate și poveștile interminabile vor fi o parte importantă a experienței tale.
Vino cu noi într-o aventură unică și te vom conduce prin culise naturale impozante, în care peisajele desprinse dintr-o altă lume scot la iveală zone desăvârșite pentru mountain biking, într-un cadru dominat de interacțiunea dintre istorie, tradiție și un stil de viață arhaic.

Descoperă Experiențe noi, cu noi

Participă la unul dintre camp-urile noastre, alege o experiență All-Inclusive sau pur și simplu închiriază unul dintre ghizii noștri pentru a explora trasee noi în Maramureș și nu numai.

Descoperă