Undeva demult, în primii ani ai existenței noastre terestre, am intrat în contact cu muntele și cu senzația pe care o ai atunci când te afli în prezența lui, pe care o ai tu, indiferent cine ai fi. Senzația a dat naștere unei pasiuni, pasiune care mai târziu s-a transformat într-un mod de viață, într-un mod de gândire, într-un refugiu veșnic din calea restului. Restul…restul e tot ce se întâmplă atunci când nu ești acolo afară, trăind din plin senzațiile pe care ți le-a pregătit natura într-o zi oarecare. Mountain biking-ul, indiferent de perspectivă, dincolo de a fi un banal mijloc de deplasare, e instrumentul prin care accesezi senzații, prin care dai orice culoare și orice nuanță îți dorești, unui cadru deja spectaculos.

Departe de sfera tradițională și a abordării pe care aceasta o presupune, a regulilor rigide, a planurilor fixe, a nevoii de a bifa obiective numai de dragul palmaresului, a previzibilului devenit banal, a satisfacțiilor scumpe și superficiale ocazionate de nevoi artificiale, noi vă propunem o altă abordare. Ea reflectă integral viziunea noastră. Sătui de ambițiile neîntemeiate cărora le-am căzut pradă cândva, sătui de deturnarea ideilor în scopuri exclusiv materiale, am devenit determinați să oferim acel ceva pe care l-am găsit demult, dar pe care de prea multe ori îl căutăm încă. Scopul nu e acela de a schimba cadrul pentru a ne acomoda, ci mai degrabă e acela de a ne adapta pentru a-l trăi în forma sa cea mai elementară. The North Quest presupune determinarea noastră de a merge acolo, în natura încă sălbatică și a o aborda direct, a-i face față, a o trăi așa cum e ea..

Descoperă Experiențe noi, cu noi

Participă la unul dintre camp-urile noastre, alege o experiență All-Inclusive sau pur și simplu închiriază unul dintre ghizii noștri pentru a explora trasee noi în Maramureș și nu numai.

Descoperă