Pasiunea pentru mountain biking, pentru munte, pentru provocările pe care le ascunde, pentru efortul pe care-l implică sportul ăsta, pentru sentimentele generate, pentru prieteniile legate, toate astea se regăsesc în fiecare dintre membrii echipei și în majoritatea celor de seama noastră. Ele sunt necesare, însă pentru a oferi altor persoane ceva unic, ele nu sunt suficiente. Într-o lume care abundă, care promite și care e saturată de oferte ale unor experiențe înălțătoare și facile, diferența pot să o facă doar oamenii. Nu sunt puțin cei care pot și chiar promit experiențe unice în ramura asta. În cel mai sincer mod, să promiți nu e foarte dificil. Să te ții de ce ai promis, e cu totul altceva.

Noi, cei care compunem The North Quest, completăm doza enormă de pasiune cu la fel de multă pregătire, experiență individuală și cel mai important, cu efortul continuu de a ne îmbunătăți. Membri noștri sunt oameni cu experiență, cu o pregătire fizică deosebită, comunicativi, raționali și alături de care sperăm să-ți facă plăcere să-ți petreci timpul.

Descoperă Experiențe noi, cu noi

Participă la unul dintre camp-urile noastre, alege o experiență All-Inclusive sau pur și simplu închiriază unul dintre ghizii noștri pentru a explora trasee noi în Maramureș și nu numai.

Descoperă