Prin proiectul The North Quest ne-am propus să conturăm și să dăm o formă acelei dorințe de a împărtăși experiențele care ne definesc viziunea, cu voi, cei cu care împărțim perspective similare.

La fel cum fiecare persoană e produsul mediului înconjurător și e implicit influențată de acesta, noi am crescut și ne-am dezvoltat atât pasiunea, cât și caracterul, sub influența peisajelor naturale spectaculase care compun o regiune aflată în nordul îndepărtat, cunoscută drept Maramureș.

The North Quest are la bază un grup mic de prieteni. Constrânși să ne caracterizăm, am afirma că suntem perseverenți, receptivi și deschiși spre noutate, legați și mânați de pasiunea comună pentru natură, pentru ceea ce are de oferit muntele și mai presus de toate, de pasiunea pentru mountain biking și ceea ce naște, indiferent de formă, în fiecare dintre noi.

Tot ceea ce facem e alimentat de această pasiune. Flacăra pasiunii se manifestă sub forma devotamentului, a dăruirii și a sudorii care ne caracterizează munca. Rodul muncii sunt traseele și programele pe care noi ca mountain bikeri și iubitori ai muntelui le-am conceput pentru voi, cei asemenea nouă. Nu pentru că ar trebuie sau am fi obligați să o facem. Sincer, o facem pentru că asta ne place.

Descoperă Experiențe noi, cu noi

Participă la unul dintre camp-urile noastre, alege o experiență All-Inclusive sau pur și simplu închiriază unul dintre ghizii noștri pentru a explora trasee noi în Maramureș și nu numai.

Descoperă