Women's MTB Camp 2022

Preț

1500 Lei

Skills
apprentice

Apprentice

Când?

18-21 august 2022

Localizare

Bunești, BV

Ne întoarcem în centrul țării, lângă Viscri, acolo unde timp de 3 zile vom pedala relaxat pe potecile special amenajate pentru mountain biking, vom mâncă local și delicios savurând acest colț al țării dintr-o altă perspectivă. Spre deosebire de edițiile trecute când am avut un eveniment dedicat exclusiv fetelor, la ediția de anul acesta campul va fi deschis și pentru ucenicii noștri de sex masculin.

Atmosfera unică din cadrul acestui camp și prieteniile frumoase care se leagă, ne întăresc convingerea că este un „must have” pe lista de experiențe a oricărui mountain biker, indiferent de nivel.

Potecile infinite ce leagă satele transilvănene de la sud de Sighișoara vor fi locul de joacă perfect atât pentru învățare cât și pentru relaxare, acest camp fiind destinat riderilor cu o experiență limitată pe bicicletă.

Women's MTB camp

La Womens MTB Camp vei avea parte de o atmosferă unică, în care toată lumea să se simtă confortabil să încerce lucruri noi, să-și depășească limitele și să se bucure de ture relaxante într-o gașcă faină de fete. Pe lângă MTB te vei bucura și de o experiență autentic transilvăneană într-un cadru în care timpul parcă stă în loc. Ce te așteaptă la Women’s camp:

 • Dedicat tuturor nivelurilor de pregătire
 • Ședințe tehnice în poligon pe elemente specifice pentru a dobândi deprinderile de bază
 • Trasee variate, alese în funcție de nivelul participantelor
 • Cazare într-un cadru rural autentic
 • Prezentări specifice
 • Concurs cu premii
Previous
Next
Previous
Next

Descriere

Unicul camp din calendarul TNQ dedicat exclusiv fetelor are loc anul acesta în centrul Transilvaniei. Explorând potecile pietruite ce leagă satele săsești din zona Sighișoarei, vom avea parte de cadrul perfect pentru a lăsa toate grijile deoparte și a ne bucura de frumusețea datului pe bicicletă. 

Activitățile vor fi variate atât pe bicicletă cât și pe lângă ea. Vom avea o zi de skills în care prin exerciții specifice, efectuate în poligon dar și pe poteci, vom duce încrederea pe bicicletă la un nivel superior. Zilele de sâmbătă și duminică vor fi dedicate unor ture mai lungi, ocazie cu care vom descoperi cât mai multe din secretele zonei.

Campul va fi presărat și cu activități surpriză care vor oferi o imersiune completă în viața satului săsesc.

Cazare

Situată în inima Transilvaniei, în pitorescul sat Bunești din județul Brașov, Casa de oaspeți Bike Check Inn este acel loc de poveste care te surprinde atunci când îi treci pragul, iar noi l-am ales întocmai pentru a completa în cel mai plăcut mod cu putință experiența acestui camp.

Cu o combinație echilibrată de vechi și nou, te vei bucura de tot confortul unei cazări moderne, însă întru-un decor unic, amenajat în stil tradițional transilvănean. Mâncarea va fi de asemenea tradițională, iar rețetele specifice zonei, ingrediente locale și iscusința bucatarilor din sat vor face din fiecare masă o experiență specială.

Previous
Next

itinerar Women's mtb camp 2021

ziua 1. Sosirea

Joi seara e timpul să ne vedem în Bunești, județul Brașov la Bike Chech Inn și să descoperim ceea ce ți-am pregătit pentru următoarele zile. E posibil să trebuiască să treci de o mini testare Covid, însă ulterior vei fi primită în tabăra de bază și vei prelua pachetul de înscriere. 

ziua 2. skills Day

Așa cum te-am obișnuit în prima zi vom începe cu o recapitulare – poate chiar și cu învățarea – unor element de bază pentru a stăpâni corect bicicleta. Într-un poligon vei exersa toate elementele necesare pentru a parcurge în siguranță potecile din împrejurimi. Odată ce am stabilit că tehnica este ok, vom pleca mai departe pe biciclete pentru a parcurge o serie de drumuri forestiere si poteci speciale pentru MTB unde să exersăm abilitățile repetate în poligon. Întorși la cazare vom avea parte de o prezentare care va aborda o serie de hot topics pentru orice mountain bikeriță pasionată!

ziua 3. Trails. Trails. Trails.

Ziua de sâmbătă e dedicată parcurgerii unui traseu lung pe potecile din zonă. Accentul va cădea bineînțeles pe distracție dar și pe pedalat – cina anunțându-se prea apetisantă pentru a nu fi savurată deplin. La cazare vom avea o sesiune de mecanică menită să te învețe lucrurile de bază pentru a putea efectua mici reparații pe traseu. Suntem convinși că te vei distra aici!
Seara se va încheia cu o prezentare despre nutriție – ca să intre desertul la locul potrivit 🙂

ziua 4. Race and Relax

Un mic concurs nu a omorît pe nimeni vreodată! Așa că în ultima zi vom scoate lerul din noi, dar promitem că ne vom și relaxa la piscina de la cazare!


Programul campului se încheie cu un check-out care trebuie făcut până în jurul orei 17:00!

TNQ mountain Bike Camps. Join our quest!

ÎNSCRIE-TE ACUM SAU VEI FI CU UN AN MAI ÎN VÂRSTĂ ATUNCI CÂND O VEI FACE!

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 400 LEI/pachet. Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

The North Quest S.R.L
BRD
RO63BRDE250SV82529032500

Până pe data de 16 august 2022.

Locurile sunt limitate și se ocupă repede!

Women's MTB Camp 2021

18.08-21.08.2022
1500 lei
 • 3  nopți în cameră TWIN/TRIPLA cu două mese pe zi
 • 3 x mic dejun, 3 x cină, 3 x gustare
 • 3 trasee de mountain biking
 • Sesiune de tehnică în poligon
 • Prezentare echipament + antrenament + nutriție
 • Pachet de înscriere: tricou de bumbac cu design unic pentru camp
 • Mașină de recuperare
 • Opțional - comandă tricou tehnic (contracost)

testimoniale

Parteneri