Village Warrior 2022

Preț

1390 Lei

Skills
apprentice

Apprentice

Când?

9-12 iunie 2022

Localizare

Breb, Maramureș, România

În 2022 sezonul campurile de mountain biking The North Quest încep în luna iunie. Ce alt loc mai potrivit decât zona din spatele casei? La Breb, unul dintre cele mai frumoase sate din România, mountain bikerii sunt deja o vedere obișnuită și plăcută – la prezența cărora ne-am adus cu siguranță și noi aportul. Clasicul camp îmbină viața rurală și ale sale elemente tradiționale cu energia prezentului, cu satisfacția ciclismului montan și se întoarce în aceste sezon: Village Warrior 2022.

MTB în Maramureș

Village Warrior presupune trei zile în care te întorci în timp, în inima satului maramureșean – pentru a îmbina o experiență rurală autentică – cu mountain biking din plin, mâncare gustoasă, un base camp unic și pălincă de calitate. La ce să te aștepți:

 • Dedicat nivelului Apprentice (nivelul 1-3 în ierarhia noastră)
 • Ședințe tehnice în poligon pe elemente specifice pentru a dobândi deprinderile de bază
 • Recapitulare tehnică de bază Mtb/Ebike
 • Sesiune tehnică pe trasee de începători (sâmbătă)
 • Cazare în căsuțe tradiționale restaurate cu demipensiune într-un cadru rural autentic
 • Prezentări specifice
 • Concurs cu premii
Previous
Next
Previous
Next

Descriere

Village Warrior este și rămâne singurul camp din calendarul TNQ unde accentul pică pe o experiență rurală aparte într-unul dintre cele mai frumoase sate din România. Aici mountain bikeul e cel mai practic mijloc de deplasare – însă așa cum știi, campurile noastre sunt construite în jurul experienței pe bicicletă și nu invers! Asta înseamnă ca vei parcurge zilnic trasee pe dealurile și munții din zonă, pe drumuri forestiere, poteci și asflat, sus în platoul Munților Igniș și sub Creasta Cocoșului – trasee cu multiple zone tehnice pe urcare și coborâre.

Ai nevoie de o condiție fizică bună și de o tehnică solidă pentru a savura pe deplin programul evenimentului. Cu toate astea, fiind un camp din categoria Apprentice, vom avea o grupă care va parcurge trasee mai scurte și mai facile (30 km) cu diferențe de nivel mici (500-800 m). Dincolo de trasee, vei putea participa la o ședință tehnică în poligon, la una pe trasee special amenajate (pentru începători), prezentări specifice, pălincă challenge în jurul focului, toate într-o atmosferă unică.

Cazare

Pentru ediția cu numărul VI a Village Warrior revenim la base campul de anul trecut (2021) situat în partea de sus a satului Breb. Aici te așteaptă 5 case tradiționale, restaurate și dispersate pe o suprafață mare (3 hectare), fiecare având camere unice în funcție de arhitectura casei. De anul acesta vei putea opta din nou pentru cazarea în cameră dubla (pat matrimonial!) sau triplă. Deoarece fiecare căsuță e diferită, experiența ta la Breb va fi și ea unică!

La base camp nu există WiFi așa că pagina de instagram va lua o pauză scurtă – cel puțin pe perioada în care ne aflăm la base camp. Vom compensa însă cu atmosfera, cu poveștile și cu aerul proaspăt de munte!

Previous
Next

itinerariu village warrior 2022

ziua 1. Sosirea

Joi seara e timpul să ne vedem în Breb, Maramureș și să descoperi ceea ce ți-am pregătit pentru următoarele zile, să-ți cunoști colegii de distracție și să ne pregătim pentru zilele care urmează.

ziua 2. skills Day

Prima zi la Village Warrior e dedicată tehnicii, așa că după micul dejun începem cu un poligon în care vei învăța sau îți vei reaminti noțiunile de bază pentru a savura deplin zonele mai tehnice de pe trasee. După ședința din poligon vom pleca în tură și vom face repartizarea pe grupe în funcție de nivelul fiecărui rider. Seara vei avea parte de o prezentare în care vom aborda și recapitula teme precum reglajul bicicletei, echipamentul utilizat și pregătirea fizică.

ziua 3. Ride it out!

A doua zi la Village Warrior va fi cea mai spectaculoasă și solicitantă fizic, dar vei avea si lucruri de învățat pe traseele special amenajate (300-500 metri) din stațiunea Izvoare. Grupa cea mai fit se poate aștepta la cel puțin 1200m + diferență de nivel și o selecție de coborâri pe single trail numai bune de repetat la nesfârșit!
Seara se va încheia cu o prezentare despre nutriție – ca să intre desertul la locul potrivit 🙂

ziua 4. Race Day

Oboseala poate fi înlăturată (pe moment) doar cu un efort fizic/tehnic suplimentar, prin urmare duminica te va surprinde cu un concurs (afli la fața locului ce fel de concurs) care la final va fi premiat cum se cuvine în Maramureș!
Programul campului se încheie cu un check-out care trebuie făcut până în jurul orei 17:00!

TNQ mountain Bike Camps. Join our quest!

ÎNSCRIE-TE ACUM SAU VEI FI CU UN AN MAI ÎN VÂRSTĂ ATUNCI CÂND O VEI FACE!

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 400 LEI/pachet. Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

The North Quest SRL
BRD
RO63BRDE250SV82529032500

Până pe data de 5 iunie 2022.

Locurile sunt limitate și se ocupă repede!

Village Warrior 2022

9.06-12.06.2022
lei1499
1390 lei
 • 3  nopți în cameră single/twin + două mese pe zi
 • 3 x mic dejun, 3 x cină, 3 x gustare
 • 3 trasee de mountain biking în inima Maramureșului
 • Sesiune de tehnică în poligon + coborare amenajata
 • Prezentare echipament + antrenament + nutriție
 • Pachet de înscriere: tricou de bumbac cu design unic Village Warrior 2022
 • Inchiriere ebike - opțională
 • Mașină de recuperare
SINGLE

Village Warrior 2022

9.06-12.06.2022
lei1499
1190 lei
 • 3  nopți în cameră cu pat matrimonial + două mese pe zi
 • 3 x mic dejun, 3 x cină, 3 x gustare
 • 3 trasee de mountain biking în inima Maramureșului
 • Sesiune de tehnică în poligon + coborare amenajata
 • Prezentare echipament + antrenament + nutriție
 • Pachet de înscriere: tricou de bumbac cu design unic Village Warrior 2022
 • Inchiriere ebike - opțională
 • Mașină de recuperare
DUBLĂ

testimoniale

Parteneri