Village Warrior 2021

Preț

1390 Lei

Skills
apprentice

Apprentice

Când?

10-13 iunie 2021

Localizare

Breb, Maramureș, România

Dintre locurile atent alese care compun calendarul The North Quest, există câteva care ies în evidență prin autenticitate și un aer aparte. La poalele Munților Gutâi găsești satul Breb care e considerat unul dintre cele mai emblematice sate românești – un loc în care omenia, tradiția, specificul culinar regional și în cazul nostru, mountain bikingul, se întâlnesc pentru a crea un camp cu un vibe autentic imbatabil: Village Warrior MTB Camp. A 5-a ediție așteaptă după colț, înscrie-te acum! 

MTB în Maramureș

Village Warrior presupune trei zile în care te întorci în timp, în inima satului maramureșean – pentru a îmbina o experiență rurală autentică – cu mountain biking din plin, mâncare gustoasă, un base camp unic și pălincă de calitate. La ce să te aștepți:
 • Dedicat nivelului Apprentice (nivelul 1-3 în ierarhia noastră)
 • Ședințe tehnice în poligon pe elemente specifice pentru a dobândi deprinderile de bază
 • Trasee epice în Munții Gutâi și Igniș
 • Cazare în căsuțe tradiționale restaurate cu demipensiune într-un cadru rural autentic
 • Prezentări specifice
 • Concurs uphill cu premii
Previous
Next
Previous
Next

Descriere

Village Warrior este și rămâne singurul camp din calendarul TNQ unde accentul pică pe o experiență rurală aparte într-unul dintre cele mai frumoase sate din România. Aici mountain bike-ul e cel mai practic mijloc de deplasare – însă așa cum știi, campurile noastre sunt construite în jurul experienței pe bicicletă și nu invers! Asta înseamnă ca vei parcurge zilnic trasee pe dealurile și munții din zonă, pe drumuri forestiere, poteci și asflat, sus în platoul Munților Igniș și sub Creasta Cocoșului – trasee cu multiple zone tehnice pe urcare și coborâre.

Ai nevoie de o condiție fizică bună și de o tehnică solidă pentru a savura pe deplin programul evenimentului. Cu toate astea, fiind un camp din categoria Apprentice, vom avea o grupă care va parcurge trasee mai scurte și mai facile (30 km) cu diferențe de nivel mici (500-800 m). Dincolo de trasee, vei putea participa la o ședință tehnică în poligon, prezentări specifice, pălincă challenge în jurul focului, toate într-o atmosferă unică.

Cazare

Pentru ediția cu numărul 5 a Village Warrior ți-am pregătit o surpriză – vom avea un base camp cu totul nou situat în partea de sus a satului Breb. Aici te așteaptă 5 case tradiționale, restaurate și dispersate pe o suprafață mare (3 hectare), fiecare având camere unice în funcție de arhitectura casei. Siguranța ta fiind grija noastră numărul 1, fiecare participant va avea propriul pat – camerele putând fi ocupate doar în format twin (dacă e triplă) sau single (dacă e dublă cu pat matrimonial). Deoarece fiecare căsuță e diferită, experiența ta la Breb va fi și ea unică!

La base camp nu există WiFi așa că pagina de instagram va lua o pauză scurtă – cel puțin pe perioada în care ne aflăm la base camp. Vom compensa însă cu atmosfera, cu poveștile și cu aerul proaspăt de munte!

Previous
Next

itinerariu village warrior 2021

ziua 1. Sosirea

Joi seara e timpul să ne vedem în Breb, Maramureș și să descoperi ceea ce ți-am pregătit pentru următoarele zile. După ce treci cu succes testarea Covid, vei fi primit în tabăra de bază și vei prelua pachetul de înscriere. 

ziua 2. skills Day

Prima zi la Village Warrior e dedicată tehnicii, așa că după micul dejun începem cu un poligon în care vei învăța sau îți vei reaminti noțiunile de bază pentru a savura deplin zonele mai tehnice de pe trasee. După ședința din poligon vom pleca în tură și vom face repartizarea pe grupe în funcție de nivelul fiecărui rider – tura se termină la o păstrăvărie cu specific regional – asta ca să ai motivație pe urcări. Seara vei avea parte de o prezentare în care vom aborda teme precum reglajul bicicletei, echipamentul utilizat și pregătirea fizică.

ziua 3. Ride it out!

A doua zi la Village Warrior va fi cea mai spectaculoasă și solicitantă fizic – vom parcurge un traseu montan cu urcări lungi și poteci tehnice în Munții Gutâi și Igniș. Grupa cea mai fit se poate aștepta la cel puțin 1500m diferență de nivel și o selecție de coborâri pe single trail numai bune de repetat la nesfârșit!
Seara se va încheia cu o prezentare despre nutriție – ca să intre desertul la locul potrivit 🙂

ziua 4. Race Day

Oboseala poate fi înlăturată (pe moment) doar cu un efort fizic suplimentar, prin urmare duminica te va surprinde cu un concurs de uphill care la final va fi premiat cum se cuvine în Maramureș!
Programul campului se încheie cu un check-out care trebuie făcut până în jurul orei 17:00!

TNQ mountain Bike Camps. Join our quest!

ÎNSCRIE-TE ACUM SAU VEI FI CU UN AN MAI ÎN VÂRSTĂ ATUNCI CÂND O VEI FACE!

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 400 LEI/pachet. Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

The North Quest SRL
BRD
RO63BRDE250SV82529032500

Până pe data de 4 iunie 2021.

Locurile sunt limitate și se ocupă repede!

Village Warrior 2021

10.06-13.06.2021
lei1499
1390 lei
 • 3  nopți în cameră SINGLE/TWIN cu două mese pe zi
 • 3 x mic dejun, 3 x cină, 3 x gustare
 • 3 trasee de mountain biking în inima Maramureșului
 • Sesiune de tehnică în poligon
 • Prezentare echipament + antrenament + nutriție
 • Pachet de înscriere: tricou de bumbac cu design unic Village Warrior 2021
 • Inchiriere ebike - opțională
 • Mașină de recuperare

testimoniale

Parteneri