The Joy must go on 2022

Când?

2 oct - 9 oct 2022

Localizare

Toscana, Italy

Ne face plăcere să nu dezamăgim, prin urmare am creat o nouă săptămână de awesomness la malul mării. Între 2 și 9 octombrie, peak sezonul toscan de mtb te poate prinde chiar acolo!  La malul mării, într-o regiune deluroasă dominată de viță de vie, livezi de măslini și orășele fortificate zace un labirint de poteci construit de Trail Brothers atât de bine încât a găzduit și o etapă de Enduro World Series cu câteva sezoane în urmă. În Toscana am găsit rețeta ideală pentru orice mountain biker cu aptitudini tehnice bune, dar și pentru un pasionat mai puțin priceput- aflat în căutare de poteci, mâncare de calitate și vinuri alese – Trails of Joy.

trails of joy

Între 2 și 9 octombrie mai ai o șansă să prinzi un loc la Trails of Joy. Dacă nu ai apucat sesiunea din septembrie, acum e momentul să NU mai stai pe gânduri!

La fel ca la ediția precedentă și la fel ca în septembrie, ți-am pregătit 6 zile de mountain biking de top pe poteci de top – însă la Trails of Joy accentul pică în egală măsură pe o experiență culinară completă – relaxare la plajă sau la infinity pool-ul de la cazare.

Ghizii noștri vor fi pregătiți să-ți arate cele mai bune părți din cei peste 500 km de poteci – așa încât nu trebuie să-ți faci griji că ratezi un Canyon Trail, un Prison Break sau un Rock’n Roller. 

NOU! Anul acesta vom avea și un program paralel cu cel clasic, pentru o grupă compusă din rideri mai puțin tehnici și pregătiți fizic care va aborda trasee foarte facile cu câte o oprire de relaxare pe plajele și terasele din traseu. 

 

Previous
Next

Descriere

RIDING – Zona Maremma e renumită pentru trailuri destul de tehnice, dar cu mult flow pe dealurile împădurite din vecinătatea mării Tireniene – cu plaje lipsite de aglomerație și priveliști spectaculoase spre insula Elba. În fiecare zi vom parcurge cel puțin trei trailuri cu denumiri sugestive – pe unele dintre ele suntem siguri că vei dori să le repeți de mai multe ori. Partea pozitivă – adică urcatul la deal va fi mai ușor decât cel cu care te-am obișnuit în Alpi, urcările având maxim 4-500 m diferență de nivel!

În 2022 ne-am propus să formăm și o grupă de rideri cu un program mult mai relaxat pe trasee mai scurte și fără elemente tehnice. Această grupă este pentru tine dacă îți place să pedalezi, dar în egală măsură relaxarea, plajele și peisajele reprezintă un factor important. 25-30 de km pe zi pe drumuri facile între dealurile din Toscana vor îndulci cu siguranță momentele de relaxare ulterioare:)!

Transport

La Trails of Joy îți oferim posibilitatea să fii luat din aeroport de la Roma – de unde în aproximativ 2 ore sosești în apropierea orașului Scarlino din zona Maremma, base campul pentru săptămâna din Toscana. Poți zbura la Roma duminică 2 octombrie din mai multe aeroporturi din România (ex. București sau Cluj )! Bineînțeles poți să sosești cu mașina personală sau în orice altă modalitate îți dorești.
De asemenea îți oferim și posibilitatea să ne trimiți anticipat bicicleta (prin curier rapid) pentru a fi dusă din România la camp și înapoi.

POSIBILITĂȚI DE TRANSFER:

· transfer de la aeroport (cu sau fără transportul bicicletei din Ro) – 160
· doar transportul bicicletei din Ro și înapoi – 70€

Previous
Next

Cazare

Pentru campul din Toscana am ales o cazare care redă perfect spiritul și specificul zonei. Un mic complex de căsuțe între dealuri în stil toscan, fiecare având câte două apartamente cu camere duble și triple, un living spațios și acces direct la curtea cu piscină. Și pentru că suntem în Toscana, piscina e un infinity pool tipic pentru zona asta – un loc la care cu siguranță îți va fugi gândul în timpul turelor călduroase pe bicicletă.

În Toscana vom acorda o atenție sporită cinelor – așa încât vei face un mic tur al restaurantelor din zona (trei locații diferite), iar într-una dintre seri vei avea parte și de o degustare de vinuri regionale! 

Dacă ai fost la ediția precedentă, află că vom schimba o parte din restaurantele la care ai cinat și poate vei dori să știi că vom avea tot complexul doar pentru noi.

itinerar Trails of Joy 2022. Octombrie

2 octombrie

Pick up aeroport Roma (ora diferă în funcție de zborul cu care sosești) – transport la base camp în Scarlino (2:30 ore)

În funcție de ora de sosire la base camp (care poate varia) în seara aceasta vom comanda Pizza la cazare!

3 octombrie - 8 Octombrie

8:30 – mic dejun
10:30 – plecare în tură
12:30 – pitstop de snack pe traseu – baie la plajă
15:00 – sosire din tură
16:00 – bikewash, bere, relaxare
17:30 – plecare spre cină
18:30 – cină tematică
20:00 – program liber

9 Octombrie

8:30 – mic dejun
10:00 – eliberare camere – shuttle spre aeroport (Roma) aprox 2:30 ore.

TNQ mountain Bike Camps. Join our quest!

ÎNSCRIE-TE ACUM SAU VEI FI CU UN AN MAI ÎN VÂRSTĂ ATUNCI CÂND O VEI FACE!

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 300 euro (la cursul BNR +2%) sau 1515 lei. Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

S.C. THE NORTH QUEST S.R.L
BRD
RO63BRDE250SV82529032500

Până pe data de 10 septembrie 2022 .

Atenție! Costul transportului se achită separat și nu în contul de mai sus.

Trails of Joy 2022

02.10-09.10.2022
Euro 1150
1050 Euro 28.06 - 01.08.2022
  • Cazare în cameră dublă sau triplă în apartamente de top
  • Mic dejun inclusă și cină în restaurante cu specific regional
  • Degustare vin + cină specială
  • Pachet de înscriere (tricou + accesorii)
  • 6 ture de mtb ghidate cu cea mai bună selecție de trasee din zonă
  • Set poze profi (50) de la eveniment
  • Optional - poze profesionale personale
  • Ședințe tehnice
  • Optional - transport aeroport+bike (neinclus)
Max 10 locuri

testimoniale

Parteneri