Trails of Joy 2021

Când?

18-25 sept 2021

Localizare

Toscana, Italy

Când sezonul de mtb din România se apropie de final – cel din Toscana de abia începe. La malul mării, într-o regiune deluroasă dominată de viță de vie, livezi de măslini și orășele fortificate zace un labirint de poteci construit de Trail Brothers atât de bine încât a găzduit și o etapă de Enduro World Series cu câteva sezoane în urmă. În Toscana am găsit rețeta ideală pentru orice mountain biker cu aptitudini tehnice bune – aflat în căutare de trailuri, mâncare de calitate și vinuri alese – Trails of Joy.

trails of joy

Între 18 și 25 septembrie revenim în Italia pentru o săptămână de mountain biking, trailuri nebune, restaurante clasice, mare și acel aer mediteranean care-ți face viața mult mai bună.

Ți-am pregătit 6 zile de mountain biking de top pe poteci de top – însă la Trails of Joy accentul pică în egală măsură pe o experiență culinară completă – relaxare la plajă sau la infinity pool-ul de la cazare.. Ghizii noștri vor fi pregătiți să-ți arate cele mai bune zone din cei peste 500 km de poteci – așa încât nu trebuie să-ți faci griji că ratezi un Canyon Trail, un Prison Break sau un Rock’n Roller. Pentru Nino Schurter, Kate Courtney sau Thomas Frischknecht zona e suficient de bună încât să petreacă săptămâni în șir delectându-se cu ingredientele enumerate – noi suntem siguri că va fi perfectă și pentru tine!

Previous
Next
Previous
Next

Descriere

RIDING – Zona Maremma e renumită pentru trailuri destul de tehnice, dar cu mult flow pe dealurile împădurite din vecinătatea mării Tireniene – cu plaje lipsite de aglomerație și priveliști spectaculoase spre insula Elba. În fiecare zi vom parcurge cel puțin trei trailuri cu denumiri sugestive – pe unele dintre ele suntem siguri că vei dori să le repeți de mai multe ori. Partea pozitivă – adică urcatul la deal va fi mai ușor decât cel cu care te-am obișnuit în Alpi, urcările având maxim 4-500 m diferență de nivel!

Transport

La Trails of Joy îți oferim posibilitatea să fii luat din aeroport de la Roma – de unde în aproximativ 2 ore sosești în apropierea orașului Scarlino din zona Maremma, base campul pentru săptămâna din Toscana. Poți zbura la Roma sâmbătă 18 septembrie din mai multe aeroporturi din România (ex. București, Târgu Mureș sau Satu Mare)! Bineînțeles poți să sosești cu mașina personală sau în orice altă modalitate îți dorești.
De asemenea îți oferim și posibilitatea să ne trimiți anticipat bicicleta (prin curier rapid) pentru a fi dusă din România la camp și înapoi.

POSIBILITĂȚI DE TRANSFER:

· transfer de la aeroport (cu sau fără transportul bicicletei din Ro) – 80€
· doar trasportul bicicletei din Ro – 50€

Previous
Next

Cazare

Pentru campul din Toscana am ales o cazare care redă perfect spiritul și specificul zonei. Un mic complex de căsuțe între dealuri în stil toscan, fiecare având câte două apartamente cu camere duble și triple, un living spațios și acces direct la curtea cu piscină. Și pentru că suntem în Toscana, piscina e un infinity pool tipic pentru zona asta – un loc la care cu siguranță îți va fugi gândul în timpul turelor călduroase pe bicicletă.

În Toscana vom acorda o atenție sporită cinelor – așa încât vei face un mic tur al restaurantelor din zona (trei locații diferite), iar într-una dintre seri vei avea parte și de o degustare de vinuri regionale!

itinerar Trails of Joy 2021

18 septembrie

Pick up aeroport Roma (ora diferă în funcție de zborul cu care sosești) – transport la base camp în Scarlino (2:30 ore)

19 septembrie - 24 septembrie

8:30 – mic dejun
10:30 – plecare în tură
12:30 – pitstop de snack pe traseu – baie la plajă
15:00 – sosire din tură
16:00 – bikewash, bere, relaxare
17:30 – plecare spre cină
18:00 – cină tematică
20:00 – program liber

25 septembrie

8:30 – mic dejun
10:00 – eliberare camere – shuttle spre aeroport (Roma) aprox 2:30 ore.

TNQ mountain Bike Camps. Join our quest!

ÎNSCRIE-TE ACUM SAU VEI FI CU UN AN MAI ÎN VÂRSTĂ ATUNCI CÂND O VEI FACE!

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 300 euro (la cursul BNR +2%) sau 1500 lei. Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

S.C. TNQ Bike Fitting S.R.L
BRD
RO94BRDE250SV99067882500

 

Până pe data de 10 septembrie 2021 .

Atenție! Participarea la camp este posibilă doar pentru persoanele vaccinate cu ambele doze până pe data de 17 septembrie – dovedită prin certificatul de vaccinare. Ne rezervăm dreptul de a modifica programul în funcție de limitările impuse de autorități conform prevederilor din contractul de participare.

Trails of Joy 2021

18-25.09.2021
950 Euro
  • Cazare în cameră dublă sau triplă în apartamente de top
  • Mic dejun și cină în restaurante cu specific regional
  • Degustare vin + cină specială
  • Pachet de înscriere (tricou + accesorii)
  • 6 ture de mtb ghidate cu cea mai bună selecție de trasee din zonă
  • Set poze profi (50) de la eveniment
  • Optional - poze profesionale personale
  • Ședințe tehnice
  • Optional - transport aeroport+bike (neinclus)

testimoniale

Parteneri