The Front Line 2021

Când?

10-18 iulie 2021

Localizare

Livigno, Italy

Potecile de pe copertele revistelor de specialitate – toate strânse în același loc – cam așa am descrie The Front Line cu cele mai puține cuvinte. Sus în inima Alpilor, drumurile construite de romani se intersectează cu cele făcute pentru a facilita mișcarea trupelor pe frontul războaielor mondiale. Aici mtb-ul se simte acasă, iar riderul trăiește cele mai faine experiențe din spatele ghidonului. Ne e prea dor ca să redăm sentimentul în cuvinte – The Front Line MTB Camp se întoarce în iulie.

Mountain biking în alpi

The Front Line MTB Camp are loc în Livigno, Italia între 10 și 18 iulie 2021- aici te așteaptă:

 • 8 zile de mountain biking pe cele mai bune trasee din zonă alături de ghizii TNQ
 • Cobori una dintre cele mai faine și puțin cunoscute poteci din Alpi
 • Înnoptezi la peste 2700 m în Pasul Stelvio
 • Primești un ebike (+100 euro pentru toată durata campului) dacă nivelul tău este sub 3 pe scara noastră și te înscrii la timp (doar primii 3 înscriși sub nivelul 3 primesc un ebike)
 • Beneficiezi de siguranță sporită prin parcurgerea coborârilor în spatele unor ghizi experimentați
 • O aventură unică în inima Alpilor
 • Atenție! Dacă nivelul tău este sub 3 în ierarhia noastră, utilizarea unui ebike este obligatorie!
Previous
Next
Previous
Next

Descriere

După un sezon pandemic și un an de pauză, cel mai iubit dar și solicitant camp din calendarul extern al TNQ revine între 10 și 18 iulie 2021. The Front Line e o incursiune epică în inima Alpilor, la granița dintre Italia, Elveția și Austria. Cu un punct de plecare în trasee situat la 1800 m altitudine, vei ajunge zilnic la înălțimi de peste 2500 m (chiar 3000 m). Spre deosebire de alte evenimente – vei parcurge un itinerar cu trasee situate și în afara bike park-urilor – pe potecile care leagă cele mai înalte masive montane din zonă – poteci parcurse și testate de ghizii TNQ de-a lungul anilor.

La fel ca în 2019, Aventura din 2021 începe direct în LIVIGNO la peste 1800m altitudine, acolo unde timp de 7 zile vom explora traseele atent selecționate, bikeparkurile și trecătorile aflate la aproape 3000 de metri altitudine. Noțiunea de flow va căpăta cu singuranță un alt înțeles alături de senzațiile pe care le vei trăi urcând pe bicicletă în aerul rarefiat, moment în care urcările grele de la noi ți se vor părea o nimica toată.

Având în vedere că ne dorim să maximizăm timpul petrecut în șa și să parcurgem zone cât mai variate în ultimele 2 zile vom pleca din Livigno pe biciclete, vom înnopta în Stelvio și vom coborî a doua zi spre Austria – pe una dintre cele mai faine poteci pe care te-ai dat vreodată! 

Cazare

The Front line te duce pe linia frontului însă cazarea nu se compară cu barăcile soldaților din secolul trecut. La fel ca la edițiile precedente vom petrece 7 nopți la Chalet Garden în 3 apartamente și 1 noapte în Stelvio în camere duble sau triple!

Datorită situației pandemice – cazarea se va face în condiții mai degajate ca în trecut – paturile matrimoniale putând fi ocupate doar de către o persoană (exceptând cuplurile). Atenție, acest lucru reduce numărul de locuri disponibile! La cazare există și camere triple și cvadruple, însă aceste camere poti fi ocupate la capacitate maximă doar dacă au paturi single.

Vom servi micul dejun și cina la un hotel din Livigno situat la 2 km de cazare (transport cu mașina) – cina având 3 sau 4 feluri în funcție de tipul serii, însă nu include băuturile. Vom avea și o seară tematică în care vei putea mânca orice tip de pizza pe săturate!

Previous
Next

itinerar the front line 2021

ziua 0. Sosirea

Cei care NU optează pentru transport se vor deplasa direct la Livigno, localitatea în care începe aventura de 8 zile din Alpi.

Dacă sunt participanți care optează pentru transport de la Baia Mare (minim 4, maxim 8), se va pleca vineri dimineața (09.07.2021) în jurul orei 9 a.m. și vom înnopta lângă Salzburg (de vineri spre sâmbătă), costul cazării nu e inclus în prețul transportului.

ziua 1-6. Livigno

8:30: mic dejun;
10:00: plecare in tura;
16:00: sosire din tura, bikewash;
16:00-18:00: program liber, cumpărături, etc.
18:00-20:00: cină în funcție de ora sosirii din traseu;
21:00: program liber (vizitare stațiune, bar, relaxare, etc.)

ziua 7. Stelvio

8:30: eliberare camere, încarcat bagaje în mașina de transport
9:00: mic dejun
10:00: start spre Stelvio
15:00: sosire in Stelvio
18:00: cină

ziua 8. The Downhill

Ora 7:00: Mic dejun
Ora 8:30: Plecare în traseul din ziua 8, Goldseeweg, o coborâre de 33km cu -1800m diferență de nivel negativă (- 3000m in total și 1200m urcare), dar și cu urcări scurte!
Ora 14:00: Sosire în Schluderns (Italia).
Ora 15:00: Sosire la Hotel unde participanții vor putea să facă duș/să se schimbe înainte de transport.
Ora 16:00: Îmbarcare, rămas-bun, pornire spre casă!

TNQ mountain Bike Camps. Join our quest!

ÎNSCRIE-TE ACUM SAU VEI FI CU UN AN MAI ÎN VÂRSTĂ ATUNCI CÂND O VEI FACE!

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 200 euro (la cursul BNR +2%). Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

The North Quest SRL
BRD
RO63BRDE250SV82529032500

Până pe data de 2 iulie 2021 .

Atenție! Participarea la camp este posibilă doar pentru persoanele vaccinate cu ambele doze până pe data de 8 iulie – dovedită prin certificatul de vaccinare. Ne rezervăm dreptul de a modifica programul în funcție de limitările impuse de autorități conform prevederilor din contractul de participare.

The Front Line 2021

10.07-18.07.2021
Euro1100
899 Euro
 • 8 nopți de cazare in camere duble/triple/cvadruple în Livigno și Stelvio
 • 8 x mic dejun, 7 x cină
 • 8 trasee ghidate alături de ghizii TNQ
 • Sesiune de tehnică în bike park
 • Pachet de înscriere: tricou de bumbac cu design unic TNQ și stickere
 • Transport bagaje Livigno-Stelvio-Schluderns
 • Ebike (+100 euro) pentru primii trei înscriși
 • WiFi, taxă de stațiune, prosoape, lenjerie, soluție bikewash, trusă scule
 • Transportul NU este inclus, poate fi achiziționat separat (+110 euro)

testimoniale

Parteneri