Purple Lines 2018 Long Sleeve

Tricourile de ciclism Purple Lines 2018 sunt fabricate în România din materiale de calitate superioară, designul aparținând prietenilor de la Umbrela Art Crew, cei care dau formă dorințelor noastre în materie de design. Campul căruia îi este dedicat acest tricou se desfășoară sus pe crestele montane ale Munților Rodnei și ai Maramureșului, la altitudini de peste 2000 m.

Datorită temperaturilor mai scăzute și condițiilor meteo mai imprevizibile, tricoul Purple Lines 2018 este prevăzut cu mâneci lungi pentru a ține de cald pe coborârile interminabile din nordul țării. Tricoul e făcut dintr-un material puțin mai gros decât modelele cu mânecă scurtă, se mulează pe forma corpului având un croi puțin mai relaxat și este prevăzut cu fermuar în față și trei buzunare pe partea din spate. Acolo  vei putea ascunde proviziile preferate în turele lungi la munte, telefonul chiar dacă pe munte semnalul e slab, precum și un mic multitool pentru ajustările nelipsite pe trail. Tricoul este gândit pentru turele montane, dar și pentru zilele de primăvară/vară mai friguroase, putând fi purtat și toamna!

Mărimi disponibile: XS-XXXL, vom publica în curând și tabelul cu măsurătorile exacte!

Modelul Purple Lines 2018 pentru el și pentru ea sunt identice ca design:

Tricoul poate fi comandat și de către cei nu participă la campurile noastre, prețul fiind puțin mai ridicat. Trimite un e-mail pe ride@thenorthquest.com !