Kids MTB Camp 2023

Preț

1200
Lei

Skills

Când?

04.09 – 08.09 2023

Localizare

Vara aceasta la The North Quest ți-am pregătit copilului tău o aventură epică în Munții Igniș – organizăm două tabere de mountainbike dedicate micilor rideri (6 ani +) cu sau fără experiență, în care vom aborda pregătirea tehnică pe un teren nou pentru ei, cu activități și cu oameni noi – având rețeta perfectă pentru a petrece o săptămână de neuitat.

KIDS MTB CAMP

Campurile de mountainbike dedicate copiilor, marca The North Quest, vor avea loc în arpopierea orașului Baia Mare, între 4-8 septembrie 2023. De-a lungul acestor zile, micul tău rider va avea parte de:
⦁ Ședințe de tehnică în skills-parkuri și pe trailuri amenajate pentru copii
⦁ 5 zile de mountain biking pe cele mai bune trasee din zonă, adaptate la abilitățile copiilor, alături de ghizii și instructorii TNQ
⦁ Siguranță sporită pe trasee, fiind mereu în alături de ghizi experimentați
⦁ Activități educative, recreative și distractive în mijlocul naturii
⦁ O echipă responsabilă, dinamică și prietenoasă
⦁ Transport zilnic din Baia Mare și înapoi
⦁ Pachetul de bază nu conține cazare

DESCRIERE

Taberele MTB KIDS CAMP sunt dedicate copiilor cu vârsta de peste 6 ani, cu sau fără experiență prealabilă în mountain bike (e necesar însă ca cel mic să aibă experiență cu bicicleta pe asfalt).
Vom petrece 5 zile în zona Stațiunii Izvoare, la poalele Ignișului, într-un loc retras din inima naturii. Zona de desfășurare a campului este perfectă pentru a ne deconecta de toate gadgeturile, dar e și un punct ideal de plecare în ture și de a ne conecta cu natura.

De-a lungul celor 5 zile petrecute în șa ne vom da în mini bike parkul de la Sunshine Valley Izvoare și vom descoperi împreună Munții Ignișului, pe lângă multe activități sportive, distractive și educative.

TRANSPORT

De transportul copiilor și al bicicletelor din Baia Mare spre Stațiunea Izvoare și înapoi ne vom ocupa noi. Ne vom întâlni zilnic într-un loc ușor accesibil în apopierea centrului Băii Mari, de unde vom pleca cu microbuze 8+1 și cu o remorcă special gândită pentru transportarea bicicletelor.

MASĂ

Între sesiunile de tehnică și turele mai lungi de după-masă vom avea zilnic o pauză în care ne vom încărca bateriile și ne vom lua energia din masa de prânz asigurată de unul dintre restaurantele din Stațiunea Izvoare.

Masa se achită suplimentar (150 lei/săptămână).

Meniurile vor fi alese cu grijă, astfel încât micii rideri să primească un aport sănătos și sățios înainte de o nouă sesiune de efort susținut.

ITINERARIU

PRIMA ZI - 4 SEPTEMBRIE / ULTIMA ZI - 8 SEPTEMBRIE

Vom pleca zilnic din Baia Mare în jurul orei 9:15 a.m. în microbuze 8+1, transportul copiilor și a bicicletelor fiind inclus în prețul pachetului.

Prânzul se va servi la ora 12:30.

Sosirea în Baia Mare, zilnic la 15:30 (timpul poate să varieze în funcție de durata traseului de după prânz)

Tnq kids în acțiune

Hai cu noi într-o super aventură pe MTB

Pentru o înscriere validă completează formularul și achită avansul în valoare de 200 lei. Valoarea integrală a pachetului se achită pe contul:

TNQ Bike Fitting SRL
BRD
RO94BRDE250SV99067882500

Până pe data de 1 septembrie 2023 .

Kids MTB Camp 2023

04.09 - 08.09 2023
1200 Lei
  • 5 zile de MTB cu instructori de top
  • Mini Bike Park pentru copii
  • Alte activități educative și sportive cu specific montan
  • Transport Baia Mare – Izvoare și înapoi, zilnic
  • Nu conține prânzul și transportul pe cablu
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
12 locuri

testimoniale