ReQuest MTB Weeks

Price

€1000

Skills
apprentice

Apprentice

duration

6 zile, 7-13 Iunie | 14-20 iunie |
21-27 iunie

Skills

Maramureș, România

Noi îți punem la dispoziție cadrul și programul ideal pentru a te antrena eficient într-un grup omogen și restrâns pe o varietate mare de poteci și drumuri forestiere în centrul Maramureșului, alături de ghizi profesioniști care mânâncă mtb pe pâine la micul dejun.

Fiecare mini camp este dedicat unei anumite categorii de rideri și are un program diferit, trasee diferite raportate la nivelul grupului, pune accent mai mult sau mai puțin pe ședințele tehnice, are prezentări dedicate și ghizi diferiți. Îți propunem următorul program:

Intro

7.06 – 13.06.2020  ReQuest Training Camp   Acest camp e dedicat riderilor care participă la competiții de mountain biking, pot pedala confortabil 3 zile legate cu peste 1500 m diferență de nivel/zi, au o tehnică solidă și savurează coborârile pe single trail.

14.06 – 20.06.2020  ReQeust Adventure Camp   Acest camp e dedicat riderilor cu o experiență solidă în mountain biking, care însă nu participă sau participă ocazional la competiții lejere de mountain biking, celor cărora le plac turele epice de o zi, care fac pauze în vârful urcărilor și caută aventura în spatele ghidonului mai mult decât dezvoltarea aptitudinilor personale. Vom pune accentul mai mult pe latura tehnică, pe învățarea elementelor de bază și mai ales pe exersarea lor în teren.

21.06 – 27.06. 2020  ReQuest Women’s Camp   Un camp dedicat fetelor îndrăgostite de mountain biking care vor pedala timp de 6 zile alături de multipla campionă națională Suzi Hilbert, și sunt dorince să învețe, să-și îmbunătățească pregătirea fizică și tehnică și să se relaxeze cu activități alternative. Stand up Paddle pe lacul de la Firiza după o zi plină de mtb nu sună prea rău, nu-i așa?

Previous
Next
Previous
Next

Detalii camp

În cadrul ReQuest Training Camp (7-13 iunie) vei avea la dispoziție 6 zile de mountain biking și road biking în care accentul va cădea atât pe pregătirea fizică cât și pe dezvoltarea abilităților tehnice. Îți propunem patru zile de mountain biking și două de road biking pe cursiere pentru a menține diversitatea ridicată și pentru a antrena abilitățile necesare într-un mod complet. În offroad, antrenamentele vor fi la intensitate moderată spre ridicată, cu intervale intense de durată medie pe zonele tehnice sau mai abrupte în urcare. Din vârf te așteaptă cele mai diversificate coborâri, însă majoritatea dintre ele au un punct comun: sunt rapide și rulabile. De asemenea vom face o serie de sesiuni tehnice pe porțiunile cu grad de dificultate ridicat, acolo unde vei putea exersa diferite linii și modalități de abordare care te vor ajuta pe viitor în cadrul competițiilor și a turelor epice la munte.

Antrenamentele de șosea vor fi abordate într-un ritm moderat, preponderent în zona 2 de puls, fiind antrenamente în care grupul va pedala împreună majoritatea timpului, pe o durată între 3 și 4 ore.
Seara vom face o scurtă analiză a antrenamentelor efectuate și ne vom concentra asupra traseului și tuturor obiectivelor pe care ne dorim să le atingem în ziua următoare. Bineînțeles, datorită timpului îndelungat avut la dispoziție vom face cel puțin un antrenament la liber, fără o temă predefinită. Avantajul unui grup restrâns și omogen: timp minim de așteptare, un număr minim de opriri, probabilitate scăzută de defecțiuni tehnice, un traseu adecvat pentru fiecare sportiv din grup, solicitare uniformă pentru tot grupul.

La ReQuest Adventure Camp (14-20 iunie) vei avea parte de șase zile de mountain biking în care vom explora traseele din centrul Maramureșului, atingând toate vârfurile importante din zonă, pe care le vom lega bineînțeles pe cele mai variate și apetisante poteci. Chiar dacă nu ești la fel de antrenat ca și colegii de la camp-ul Warrior, trebuie să ai o anduranță dezvoltată și o tehnică solidă pentru a savura din plin potențialul regiunii. Așteaptă-te la drumuri forestiere pe malul râurilor, zone lungi de single trail pe urcare și pe coborâre și bineînțeles niște secțiuni de push bike pe alocuri. Fii fără de grijă, ne regrupăm la fiecare intersecție și după fiecare urcare așa că ritmul va fi unul temperat, digerabil!

Sesiunie tehnice vor reprezenta și aici un punct important în jurul căruia vom petrece mai mult timp, așa încât să îmblânzim treptat rădăcinile perfide și pietrele ascuțite.

Seara la un mtb camp Apprentice îți sună cunoscut? Dacă nu, atunci află că berea, focul și hamacele sunt ingredientele de bază în jurul cărora sfârșitul zilei va fi cu siguranță mai special.

Campul de fete de la Breb din 2019 a fost un real succes la care chiar dacă participantele au avut o pregătire și obiective diferite, toate au mers acasă cu o experiență completă și poate niște julituri suplimentare, dar cu promisiunea că se vor întoarce pentru mai mult mountain biking de calitate! De această dată venim în întâmpinarea tuturor fetelor avide de aventură pe mountain bike-uri la ReQuest Women’s Camp (21-27 iunie). Practic ne-am propus să îți dăm un bis și să-ți oferim porții serioase de mountain biking timp de 6 zile, alături de una dintre cele mai cunoscute și simpatice sportive de performanță de la noi din țară: nimeni alta decât Suzi Hilbert. Alături de Suzi te vei antrena în playground-ul The North Quest din centrul Maramureșului, vei savura coborârile rulabile și cu siguranță îți vei dezvolta aptitudinile tehnice pe una din numeroasele porțiuni de single trail din zonă. Toate astea sub atenta supraveghere și îndrumare a Suzannei, gata să-ți ofere câte un tip & trick valoros (psst!).

După-masa vei încerca un SUP (stand up paddle board) pe lacul aflat la doar 300 de metri de cazarea noastră. Și pentru că grupul va fi foarte restrâns, suntem convinși că vei pleca cu mult mai multă încredere în abilitățile tale și cu o înțelegere mai profundă a modului în care ar trebui să-ți structurezi antrenamentele, pentru că fetele învață cel mai bine de la fete și se simt bine atunci când sunt împreună!

Cazare

Vom avea parte de același base camp pentru fiecare grup. Pentru că ținem deosebit de mult la confort și acordăm întotdeauna o atenție sporită detaliilor, nu puteam să alegem pentru ReQuest MTB Weeks decât o cabană ultra cochetă. Cu un interior cald și confortabil, mult lemn ce-i adaugă intimitate și personalitate, proiectată cu un puternic caracter rustic, cabana situată la marginea lacului Firiza și ascunsă în pădurile de brad va fi pur și simplu perfectă!

Mesele se consumă individual și sunt furnizate în regim de catering printr-unul din partenerii noștri locali direct la cazare. Vei avea parte de două mese pe zi + o gustare la finalul antrenamentelor.

Pentru a respecta măsurile de distanțare socială și limitările impuse ca urmare a pandemiei COVID-19 în spațiile comune se vor utiliza măști și mănuși de protecție, ne vom spăla pe mâini cu fiecare ocazie, iar cazarea va fi dezinfectată scrupulos după fiecare grup. Mai multe detalii găsești în secțiunea COVID-19.

Previous
Next

itinerariu

Itinerarul pentru ReQuest MTB Camps este ușor diferit pentru fiecare grupă/perioadă. Acesta va fi prezentat la începutul campului în detaliu și va conține toate informațiile de care ai nevoie. Mai jos poți să urmărești reperele temporale de bază ale fiecărui camp:

Duminică: Sosirea

17:00: Sosirea participanților la Base Camp
19:00: Cină
20:00: Prezentare regulament, program camp și trasee
21:00: Program liber

Luni - Vineri: Antrenament outdoor

8:00: Mic dejun
9:30: Pornire pe traseul de antrenament/sesiune tehnică
14:00: Sosire Cabana/Bike Wash/Gustare
17:00: Program alternativ (SUP/EBIKE/Relaxare)
18:00: Cină
20:00: Ședință tehnică/prezentare

Sâmbătă: Ultima zi

8:00: Mic dejun
9:30: Pornire în ultima zi de antrenament
13:00: Sosire la cazare
14:00: Gustare/prânz
16:00: Check out (nu există oră impusă de check out!)

Past camp experiences

Număr limitat de participanți

Înscrie-te până pe:
01.06.2020 pentru pachetul Training Camp | 08.06.2020 pentru pachetul Adventure Camp | 15.06.2020 pentru pachetul Women’s MTB Camp

*Reducerea TNQCoaching se aplică exclusiv persoanelor care beneficiază de un program personalizat de antrenament și/sau nutriție.

**Campurile de ReQuest MTB Weeks au loc în măsura în care situația legală ocazionată de pandemia COVID-19 permite desfășurarea lor. Anularea/amânarea unui camp din seria ReQuest MTB Weeks ocazionată de sau în legătură cu restricțiile legale ale pandemiei implică returnarea integrală din partea The North Quest SRL a tuturor sumelor plătite în contul acestor evenimente.

Achită avansul de 500 lei pentru rezervarea unui loc în termen de 2 zile de la înscriere cu cardul sau în următorul cont bancar :

The North Quest SRL
BRD
RO63BRDE250SV82529032500

Suma totală se achită pe același cont cel târziu cu 5 zile calendaristice înainte de data începerii campului.

ReQuest MTB Training Camp

07.06-13.06.2020
1699lei
1540 lei
 • 6 nopți de cazare cu două mese + o gustare
 • 6 x mic dejun, 6 x cină, 6 x gustare
 • 4 zile de antrenament pe MTB și 2 zile pe șosea cu Robert Dobai
 • Ședințe de tehnică pe traseu
 • Prezentare obiective antrenament/analiza datelor obținute din antrenament
 • Pachet de înscriere: tricou de bumbac cu design unic TNQCoaching
 • Mașină asistență/recuperare
 • SUP sau EBIKE opțional - contracost

ReQuest MTB Training Camp

14.06-20.06.2020
1699lei
1540 lei
 • 6 nopți de cazare cu două mese + o gustare
 • 6 x mic dejun, 6 x cină, 6 x gustare
 • 6 zile de mountain biking cu Robert Dobai și Suzi Hilbert
 • Prezentare trasee, tips and tricks pentru o abordare corectă
 • Ședințe tehnice pe MTB
 • Pachet de înscriere: tricou de bumbac cu design unic TNQCoaching
 • Mașină asistență/recuperare
 • SUP sau EBIKE opțional - contracost

ReQuest MTB Training Camp

21.06-27.06.2020
1699lei
1540 lei
 • 6 nopți de cazare cu două mese + o gustare
 • 6 x mic dejun, 6 x cină, 6 x gustare
 • 6 zile de antrenament cu Suzi Hilbert și Robert Dobai
 • Ședințe de tehnică pe traseu
 • Prezentări tematice
 • Pachet de înscriere: tricou de bumbac cu design unic TNQCoaching
 • Mașină asistență/recuperare
 • SUP sau EBIKE opțional - contracost

Testimonials

sponsori